Понякога думите "вярвам в теб" казват много повече, отколкото "обичам те"


Понякога думите "вярвам в теб" казват много повече, отколкото "обичам те"
Снимка: iStock

"Вярвам в теб и ще бъда с теб до края!" струва повече от хиляда думи.

Понякога се случва, че искрените думи , изречени от любимия човек: "вярвам в теб и ще съм до теб докрай" означават много повече за нас, отколкото "толкова те обичам". Любовта не е нищо повече от красива дума, освен ако не е придружена от реални действия, които я потвърждават. Деяния, които могат да засилят връзката между вас чрез грижи и внимание. И толкова малко думи могат да имат същото силно въздействие като израза "Аз вярвам в теб. Винаги ще бъда тук".

Когато установите силна връзка с някого (независимо дали става въпрос за романтична връзка или силно приятелство), трябва да цените тази връзка повече от всичко друго - защото това е най-прекрасното нещо, което може да ви се случи. И най-хубавото е, че тази връзка се засилва от пълната и безусловна вяра в този човек. И ако това не се случи, ако на някакъв етап от връзката почувствате липса на хармония или вяра, нещо се къса във вашата душа ... понякога завинаги.

ПОНЯКОГА ЛЮБОВТА ИДВА ТОЧНО КОГАТО СИ СПРЯЛ ДА Я ТЪРСИШ

"Вярвам в теб и ще бъда с теб до края!" понякога струва повече от хиляда думи.

Понякога на пръв поглед простите думи "вярвам в теб" могат да означават нещо повече от мотивационна реч. Това е положително потвърждение и подкрепление, което дава крила за полет и корени за по-нататъшен растеж. Дава усещане за сигурност и знанието, че споделяте една и съща цел с този човек и искате едно и също в този живот.

Поведенческият икономист Ернст Фехр вярва, че доверието е нещо, което никога не трябва да се приема за даденост. Никога! Нито в романтични отношения, нито в приятелства.

За да възпитава и култивира доверие, човек се нуждае от постоянна воля и ежедневни усилия. Това е същността на ангажираността във връзка, основана на доверие.

Вярвам в себе си, но също така имам нужда от теб да повярваш в мен.

Ако имате нужда от други хора, които да вярват във вас, да видят стойността в живота, думите и действията ви, това изобщо не прави самочувствието ви зависимо от тяхното одобрение.

Думите "вярвам в теб" помагат да почувствате, че не сте сами и понякога ви правят щастливи много по-истински от "обичам те". И ако вие, след като сте ги чули, чувствате топлина и радост, това не влошава вашето самочувствие или гордост. Защото, макар да вярвате в собствените си способности и в себе си като цяло, също така е важно да вярвате, че можете да се доверите на своите любими хора. Във всичко.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

Не избирай този, когото светът смята за красив. Избери този, който прави света ти красив.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама