Понякога любовта умира, защото във връзката между двама души няма уважение и приемане.


Понякога любовта умира, защото във връзката между двама души няма уважение и приемане.
Снимка: iStock/Guliver

Давате твърде много, но получавате прекалено малко. Някога се радвахте на неговото внимание и любов, но сега забелязвате, че двамата започнахте да се отдалечавате. Но мисълта, че можете да го загубите, ви разкъсва на парчета. Как да се измъкнете от това, без да навредите на връзката? Как да го накарате да разбере, че може да ви загуби?

Понякога всичко се свежда до един открит разговор. „Мисля, че започнахме да се отдалечаваме. Мислиш ли, че нещо не е наред?“ Той може да ви отговори, или може и да замълчи. Ако е така, ще разберете основата на проблема. И ако сте готови да го обсъдите и да вземете решение, прочетете нататък.

Направете крачка назад и оценете връзката.

Понякога любовта се променя. Понякога тя умира, защото във връзката между двама души няма уважение и приемане. Ако чувствате, че можете да се разделите, преценете състоянието на вашата връзка. Половинката уважава ли ви? А може би просто се страхувате да го изгубите и да останете сами?

Не приемайте някой, който ви унижава или третира, точно като играчка. Ако това се случи, трябва да направите крачка назад, да разгледате внимателно ситуацията и може би дори да се измъкнете от тази връзка. Това ще ви помогне да разберете защо любовта се е охладила и ще му помогне да осъзнае колко много ще му липсвате.

АКО ЛЮБОВТА БОЛИ ПОВЕЧЕ ОТКОЛКОТО ЛЕКУВА, ПУСНЕТЕ Я

Добавете нещо ново.

И двамата трябва да разберете, че отношенията са повече от забавление в леглото и вечеря в любимия ресторант. Любовта е нещо много по-ценно, много по-важно и понякога се нуждае от разнообразие.

Един от начините да засилите връзката си, е да предложите да направите нещо ново, което може да ви сближи. И това може да бъде просто ново съвместно изживяване. Ако той е против, тогава отидете и го направете сами, или поканете приятели. Когато се върнете, кажете му колко прекрасно сте си прекарали, но не защото сте били без него. Кажете, че следващия път все пак бихте искали да го направите заедно.

Бъдете себе си.

Преценете как отношенията ви с него са ви променили. Може би сте загубили себе си? Може би сте се променили и това е променило отношението му към вас?

Просто бъдете себе си. Ако двама човека се обичат, ще се приемат такива, каквито са.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

Животът не се мери с броя вдишвания,а с моментите които спират дъха ни!

Джордж Карлин

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама