"Свестните" мъже също разбиват сърца


"Свестните" мъже също разбиват сърца
Снимка: iStock/Guliver

Докато се опитваме да се ориентираме в мътните води на връзките, всички ни предупреждават за „лошите” момчета. Нашите приятели ни казват да избягваме онези, които ни пишат само в 23:00 часа и ни третират като кърпички за еднократна употреба. Всички ни напомнят за червените флагове и ни казват да пазим сърцето си.

Това, за което никой не ни предупреждава, е хубавият и свестен човек. Онези момчета, които влизат в живота ни и ни карат да се чувстваме почти непобедими. Извеждат ни на забавни срещи. Говорят за бъдещето заедно и правят красиви планове. Целуват ни по челото и ни завиват, когато спим.

Познат сценарий, нали? И в крайна сметка вие сте напълно слепи, когато този добър, свестен и забавен мъж издърпа килимчето изпод вас. Една минута сияете, докато ръцете му са увити около вас, а на следващата ви казва, че нещата няма да се получат. Мислил е, че е готов да има връзка, но е сгрешил. Вярва, че ще бъдете по-добре с някой друг.

7 ПРИЧИНИ ЗАЩО НЕ МОЖЕТЕ ДА СИ НАМЕРИТЕ ДОБЪР МЪЖ

Отначало се чувствате смачкани. Не можете да повярвате, че губите такъв невероятен човек, който изглеждаше готов да даде толкова много любов. Искате да се ядосате, защото наистина не разбирате - защо рисуваше картини на бъдещето, когато не е бил сигурен? Тогава умът ви спира по пътя и започва да ви напомня, че той е от „свестните”, така че можеше и да е по-лошо.

Но оказва се, този залък е по-труден за преглъщане. Как така добрият и свестен мъж ви разби сърцето? Не бяхте ли достатъчно красиви? Не беше ли достатъчно умни? Сексът не беше ли достатъчно добър? Можехте ли да направите нещо по-добре?

Чувството ви за стойност намалява, опитвайки се да съберете парчетата. И точно, защото не е бил „лошо момче”, се обвинявате за раздялата и чувствате огромна загуба. И ето в този момент ви просветва – никой не ви предупреждава, че „свестните” мъже също разбиват сърца.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Отношения


Реклама

Tайната на успеха - не бързайте.

Мария Кюри

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама