4-те зодии, които трудно приемат раздялата


4-те зодии, които трудно приемат раздялата
Снимка: iStock/Guliver

Може би все още има шанс... Това е, в което тези 4 знака на Зодиака вярват толкова отчаяно след прекъсване на връзката. Те не искат да го приемат и да се оттеглят. По никакъв начин не могат да приемат загубата на любим човек.

Рак

Раците са известни с това, че са изключително обсебващи във връзките. И след раздялата това поведение не се променя по никакъв начин. Тези хора просто не знаят как да ги пуснат от живота си.

Ракът не иска да се отърси от вярата си, че всяка ситуация може да бъде спасена. Той вярва, че ключът към решението се крие в опита да даде на другата си половинка още повече любов, страст и грижи. Това, обаче, рядко проработва, тъй като Ракът започва да „задушава“ партньора си.

Скорпион

Скорпионът мрази да губи. Ако някой го отблъсне, той го възприема като силна обида. Дори след раздялата, Скорпионът все още не може да пусне бившия партньор.

Отхвърлянето има цена и Скорпионът ще направи всичко, за да се увери, че нарушителят е наказан. Както се казва, отмъщението е ястие, което трябва да се сервира студено. Така че се пригответе за ледников период!

ОПРАВДАНИЕТО, КОЕТО ВСЯКА ЗОДИЯ ДАВА ПРИ РАЗДЯЛА

Козирог

Козирогът подхожда много отговорно към влизането в романтична връзка. Отначало той мисли много и старателно за действията си и едва след това започва да действа. Следователно, ако връзката се разпадне, Козирозите възприемат раздялата като нещо лично, тъй като родените под този знак не са склонни да грешат.

Козирогът отделя много усилия и енергия, за да разбере какво е причинило проблема и се опитва да го отстрани. Всеки друг би се отказал, но не и Козирог.

Везни

Флиртът на Везните е причината за разпадането на много добри отношения. Но когато настъпи раздялата, те не се отказват толкова лесно. Везните са изключително зависими от партньора си. Освен това, чертата на личността им, която прави представителите на този знак отлични преговарящи, не приема вариант  да не може да се разреши конфликта в личния им живот.

Везните гордо се наричат миротворци и ще кажат или направят всичко, за да спасят връзката си. И тези опити ще продължат дори след преминаване на точката на необратимост.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Всеки мъж сам си поставя "оценка", избирайки жената до себе си. Някой избират шестицата, други се оценяват за среден.

Камен Донев

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама