Съзнателната любов е, когато мъжът познава жена с цялата си душа


Съзнателната любов е, когато мъжът познава жена с цялата си душа
Снимка: iStock/Guliver

Позволете си да почувствате страст и любов с всяка своя клетка, да изпълвате с чувства всяка минута, всяка дума, всеки дъх. Научете се да се наслаждавате на любовта си - бавно и вкусно всеки момент.

Напоследък терминът „съзнателна любов“ стана много популярен. Повтаряме го, въпреки че всъщност мнозина не разбират напълно какъв вид любов е това. И разбирането на това е жизненоважно. В крайна сметка говорим за връзката на съществуването на двама души, както и за енергията, която тя генерира. С други думи, за това как можем да се правим един друг щастливи и как в същото време променяме света.

Съзнателната любов е истинско, искрено и дълбоко чувство, което включва всички елементи на романтична връзка между двама души. За да го разбере, човек трябва да разбере истинската същност на физическата връзка.

Факт е, че истинската физическа връзка е много повече от обикновен физически контакт, удоволствие и външни прояви на страст и любов. Това е най-дълбокото духовно сливане, което създава силна духовна и физическа връзка.

Физическата интимност е много мощна жизнена сила. Сила, която повечето хора все още не са открили, а мнозина просто не знаят какво да правят с нея. Следователно те се страхуват и бягат от истинска любов и страст, или са разочаровани поради неумела „употреба“. Независимо към какъв тип хора принадлежите - „бягащи“ или „разочаровани“, никой от тях няма да ви направи по-щастливи.

Не бързайте, не бъркайте, не приемайте физическата интимност за даденост. Позволете си да почувствате страст и любов с всяка своя клетка, да изпълвате с чувства всяка минута, всяка дума, всеки дъх. Научете се да се наслаждавате на любовта си - бавно и вкусно всеки момент.

Във всяко докосване до любим човек трябва да инвестирате повече страст и любов. Трябва да се предадете с цялото си тяло и душа - без следа.

Разбира се, тази степен на интимност не може да бъде достигната веднага. Ще ви отнеме време и опит, докато не се научите „да влезете един в друг“ буквално с душата си. Но когато успеете, ще изпитате истинско удоволствие и щастие.

Не е важно един мъж да познава тялото ви, важно е да открие душата ви, да я обича и приема с всички нейни белези! Защото... Съзнателната любов е, когато мъжът познава жена с цялата си душа!

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Отношения


Реклама

Много хора се страхуват да кажат какво искат. Ето защо те не получават това, което искат.

Мадона

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама