Сърцето не поумнява - колкото и да го лъжат, то отново тупти за някого


Сърцето не поумнява - колкото и да го лъжат, то отново тупти за някого
Снимка: iStock

Всеки ден повтаряте на себе си, че всичко ще се промени към по-добро. Вярвате в това от все сърце. Но, за съжаление, не винаги получаваме това, което страстно искаме ...

Знам, че любовта ви ви е обвързала с този човек. Понякога тази любов ви дава крила, но по-често ви оковава.

Но трябва да разберете, че всичко това ви влече твърде дълбоко към тъмна пропаст и дори не можете да си представите, че някой ден ще се измъкнете от нея.

Тази любов ви разбива сърцето, защото вашият мъж просто ви използва. И то с ваше разрешение. Защото хората се държат с нас така, както им позволим. Вие давате всичко от себе си, но всичко, което получавате в замяна, е частица внимание, думи, които не се потвърждават от действия, и сълзи, които се стичат по лицето ви всяка вечер. Това не е любов! И преди сте го преживявали, нали? Тогава защо продължавате да позволявате на грешните хора да ви разбиват сърцето отново?

Разбирате дълбоко в душата си, че любовта е нещо съвсем различно и заслужавате много повече. Дори и сега да откажете да отворите очите си, остава фактът, че душата ви всеки ден се изпразва все повече и повече. Но все пак го наричате любов.

Повярвайте ми, по-добре е да сте сами, отколкото да сте близо до човек, който изсмуква живота от вас. Той и взима всичко и не ви дава нищо в замяна.

Всички ваши надежди са фокусирани върху картина на вашето съвместно красиво бъдеще и как всичко би могло да бъде прекрасно ... Но, за съжаление, само вие можете да го видите. Това е мираж, който ще изчезне съвсем скоро.

Защо не искате да се сблъскате с истината след толкова години? Защо не искате да разберете какво наистина се случва в живота ви? Защо позволявате на сърцето ви да се заблуждава толкова дълго?

Да, знам, че сърцето не поумнява с годините. Колкото и пъти да го излъжат, то ще се разтупти за някого отново. Но нека този път е някой, който си заслужава. Някой истински!

Спрете да се преструвате, че вашите илюзии са реални!

Спрете да гледате на отношенията си през розови очила. Спрете да губите живота си. Заслужавате много повече. Заслужавате да живеете живота, който искате. И да бъдете с някой, който ви цени. Заслужавате да получите поне толкова любов, колкото давате. Заслужавате да се отнасят с уважение към вас. Заслужавате човек, с който ще съставяте общи планове и който ще ви обещае само това, което наистина може да изпълни.

Заслужавате някой, който ще се грижи за сърцето ви и никога няма да го разбие!

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Отношения


Реклама

Където и да отиваш, отивай с цялото си сърце.

Конфуций

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама