Моля те, не разбивай сърцето ми!


Моля те, не разбивай сърцето ми!
Снимка: iStock/Guliver

Знам, че просто се опознаваме и че двамата всъщност не знаем дали ще се получи нещо между нас.

Знам, че ние сме едва в началото на пътуването си и че никой от двамата не знае къде ще стигнем.

Знам, че току-що започнахме да се виждаме, но истината е, че наистина те харесвам. И не ме е срам да казвам това на глас.

Истината е, че мисля, че бихме могли да имаме нещо сериозно и красиво.

Истината е, че искрено чувствам, че започвам да те обичам. И мисля, че точно това ми се случва в момента - мисля, че чувствата ми растат. И затова трябва да те помоля да ме чуеш и да запомниш това, което ще ти кажа.

Може да ти се стори смешно, но повярвай ми -  това е важно за мен. Това дори може да те отблъсне от мен. Но все пак, ще ти го кажа.

Може да си мислиш, че съм твърде настоятелна или че мисля за нашите отношения твърде много и твърде занапред. Но моля те, умолявам те – не ми разбивай сърцето!

Никога не съм говорила с теб много за миналото ми. И няма да го направя сега. Само ще ти кажа, че беше болезнено и емоционално пагубно за мен. Ще ти кажа, че бях човек, който пусна някои грешни хора в живота си. Че бях момиче, което обичаше доста грешни мъже. И момиче, което е преживяло много.

Ще ти кажа, че хиляди пъти са ми разбили сърцето. Може да си мислиш, че това не е голяма работа и че се случва на всички, но мен наистина ме унищожи.

ДОМЪТ Е ТАМ, КЪДЕТО Е СЪРЦЕТО

Ще бъда честна с теб, защото това не е нещо, от което трябва да се срамувам. Бях измамена, изоставена и преминах през тежко емоционално насилие. И всичко това остави сериозни щети върху сърцето и душата ми.

Всичко това ме накара да се страхувам дали сърцето ми няма да бъде разбито отново. Не искам да ми се случва това. Така че, моля те, бъди различен!

Моля те, не ме лъжи и не се отнасяй с мен, както с поредната ти играчка. Моля те, бъди честен с мен. Ако не можеш да ме обичаш, не ми давай надежди. А ако решиш да ме обичаш, направи го искрено.

Обещавам ти, че няма да искам много от теб. И не очаквам специално поведение заради миналото ми. Повярвай ми, твоята любов и уважение ще ми бъдат повече от достатъчни.

Надявам се да разбереш, че пиша това, защото за мен значиш много и държа на теб.

Просто те моля, не разбивай сърцето ми!

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Отношения


Реклама

Всеки мъж сам си поставя "оценка", избирайки жената до себе си. Някой избират шестицата, други се оценяват за среден.

Камен Донев

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама