Видях дъгата в теб, покажи ми и бурята


Видях дъгата в теб, покажи ми и бурята
Снимка: iStock/Guliver

Видях душата ти в пълния ѝ блясък - умът ти, изпълнен с доброта, радост и магия. Чувала съм да говориш за нещата, които обичаш, с толкова страст, че е почти нелепо. Усетих желанието ти да промениш света и да дадеш повече от това, което можеш да получиш. Видях дъгата в теб, но всяка дъга се появява след буря. И съм готова да видя как изглежда твоята…

Кажи ми всичко. Но не и нещата, които казваш на всички останали. Не искам светлото и удобното. Не искам спокойствието или цветното. Не искам да чувам нещата, които толкова си свикнал да казваш, за да накараш близките ти да се чувстват добре. Чувала съм всичко това.

10 СИГУРНИ ЗНАКА, ЧЕ ВРЪЗКАТА ВИ Е ТОКСИЧНА

Какви импулси отчаяно се опитваш да игнорираш? Какви зловещи мисли се опитваш да затвориш? Кажи ми какво се върти в главата ти, когато се взираш в нищото? Какво те държи буден по цяла нощ? И какво те събужда в малките часове?

Разкажи ми за първия човек, който е разбил сърцето ти. Сподели ми за моментите, в които не си вярвал, че ще изплуваш на повърхността. Би ли направил нещо различно?

Разкажи ми за белезите, които все още се опитваш да скриеш чрез духовитите си смешки и бели лъжи. Пусни ме в твоята безпризорна буря.

Позволи ми да потърпя болката ти и да плача с теб, ако трябва. Пусни ме в твоите битки и ще се бия с теб, ако имаш нужда от мен. Позволи ми да вляза в твоя свят, за който никой не знае, че съществува - светът, изпълнен с тъмнина, страх, похот, дори ярост. Позволи ми да отида в света, в който си сам и счупен, за да те подпирам.

Аз ще бъда клетката, където можеш да оставиш всичките си демони на каишка. Не се страхувам от тях. Всички ги имаме. Погребваме ги толкова дълбоко, забравяйки, че сме като тиктакащи бомби със закъснител. И всички ние се нуждаем от безопасно място, където можем да ги освободим за малко, за да можем да дишаме. Аз мога да бъде твоето безопасно място, ако ме допуснеш…

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Отношения


Реклама

Жените са най-големият неизползван източник на таланти в света.

Хилари Клинтън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама