Влюби се в момиче, което обича със СЪРЦЕТО си, а не с очите си


Влюби се в момиче, което обича със СЪРЦЕТО си, а не с очите си
Снимка: iStock/Guliver

Такова момиче се среща все по-рядко. Тя има добро и огромно сърце, но със сигурност може да усети, когато някой си играе с нея! Животът с нея никога няма да бъде скучен!

Така че, ако някога имате късмет да срещнете такова момиче, пазете я и никога не я наранявайте, за да не видите лошата ѝ страна. Ако все още не сте съвсем сигурни какво може да направи тя за вас, прочетете следващите редове.

Вашите нужди са по-важни за нея от нейните

Имахте лош ден на работа? Няма проблем, тя ще направи всичко, за да ви развесели. Тя ще забрави всичките си проблеми, докато се опитва да ви помогне да преодолеете своите. За правилния човек тя е готова да направи всичко, което той иска, само за да го накара да се чувства добре. Факт е, че доброто ѝ сърце и романтичната душа не знаят да се отнасят с вас по различен начин.

Тя обича вашата усмивка

Всъщност усмивката ви е по-важна за нея, отколкото нейната собствена. Тя е достатъчно силна и знае как да се смее, дори ако животът ѝ е труден, но вие сте някой, за когото тя се грижи най-много и мисията на живота ѝ е да ви предпази от тъга. Ето защо тя ще направи всичко възможно или дори невъзможното, за да ви развесели. Дълбоко в себе си тя знае, че прави мъжа на мечтите си щастлив и това е всичко, което някога е искала от една връзка.

7 ЗНАКА, ИЗДАВАЩИ, ЧЕ СТЕ СРЕЩНАЛИ ЛЮБОВ ОТ МИНАЛ ЖИВОТ

Тя обича да спори с вас

Всъщност тя обича да ви дразни, за да правите неща, които не искате да правите. Тя е някой, който ще те подлудява милион пъти на ден, но в крайна сметка е единственият човек, с когото можеш да се почувстваш добре. Спорейки с вас, тя иска да знаете, че е избрала вас за част от живота ѝ и няма никакво намерение да ви пуска.

Тя обича да ви прави комплименти

Тя е от типа момиче, което ще забележи дори и най-малката промяна във вас. Без значение дали сте сменили прическата си или сте си купили нов чифт маратонки, тя ще бъде първата, която забелязва това. Тя е някой, който вижда всичко, което се случва с любимия човек, което е знак, че тя наистина е част от живота ви, а не просто човек, който кима с глава на всичко, което казвате..

Тя ще се отнася правилно с вас

Тя е онази жена, която държи на истинските хора в живота си. Ако почувства, че ти си този човек за нея, тя винаги ще се държи правилно с теб и ще те кара да се чувстваш истински обичан. Но помни, че тя е умно момиче и няма да допусне някой да я разиграва!

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

В действителност там, където не достигат разумните доводи, ги заменят с викове.

Леонардо да Винчи

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама