7 знака, издаващи, че сте срещнали любов от минал живот


7 знака, издаващи, че сте срещнали любов от минал живот
Снимка: Pixabay.com

Mалцина вярват в трансмиграцията, но усещането за дежавю е познато на всички. Парапсихолозите вярват, че така се връщат при нас, като си спомняме онези, свързани с минал живот. За съжаление не знаем всичко за нея, но усещането не може да бъде объркано с нищо друго. Има няколко признака, че половинка ви от настоящия живот може да е вашата любов от миналото.

1. Чувство за уют

Много двойки изпитват неописуем комфорт и топлина един до друг, а това мже да се обясни с познанство от минал живот.

2. Времето

Ако сте близо до половинката си, тогава всички времеви граници се изтриват. Времето не се усеща, изглежда е спряло или изчезнало изобщо. Това правилно показва, че сте с любимия от предишния живот.

4 ЗНАКА, ЧЕ ТОЗИ ЖИВОТ НЕ ВИ Е ПЪРВИ

3. Емоциите

Когато сте с любимия човек, имате странно чувство. Това е едновременно радост, спокойствие и вълнение. Все едно сте били обърнати отвътре и това усещане е много приятно и вълнуващо.

4. Спомените

Когато до вас е близък човек от минал живот, възникват спомени за събития, които сякаш не са ви се случили. Това е усещането за дежавю. Струва ви се, че това, което сега правите с любимия човек, вече се е случило веднъж, но не можете да го запомните напълно. И между другото, такива спомени обикновено са взаимни и възникват и в двете страни едновременно.

КАК САМИ ДА СИ ГЛЕДАТЕ НА КАФЕ

5. Сякаш виждате мислите на половинката си

Вие знаете как да четете мислите на другия, можете да продължите фраза на половинката си, която не е имал време да завърши, но е искал да каже точно това. Или може би просто е помислил за това, а вие вече сте го казали. Това звучи ли ви познато?

6. Пълно доверие

При сроден дух няма подозрения, ревност или скандали. Човек изпитва лекота и пълно доверие към партньора.

7. Невидима връзка

Можете да почувствате любимия човек дори когато сте далеч от него. Усещате настроението му, чувствата и благосъстоянието му. Случва се така, че дори може да почувствате физическото заболяване, което партньорът ви има.

Може да не вярвате в минал живот, но усещането за неразбираема носталгия и дежавю  понякога присъства във всеки.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Отношения


Реклама

Старостта не е място за глезени момиченца.

Бети Дейвис

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама