Вместо да го преследвате, направете това


Вместо да го преследвате, направете това
Снимка: iStock

Вместо да го преследвате, помислете за всички скорошни случаи, в които сте предали себе си. Поемете дълбоко въздух и за пореден път си обещайте, че сте приключили с този мъж, че няма повече да позволявате той да ръководи живота ви. И този път наистина го направете.

Извинете се на него, на себе си... Оставете вчера в миналото и живейте днес. Бъдете на ръба на пълното приемане и пълното отричане. И осъзнайте, че може би това означава да преодолеете разочарованието.

Разберете, че колкото повече потискате чувствата си, толкова по-дълбоко се "засаждат" във вените ви. Най-накрая позволете на всички тези емоции, желания и разочарования да растат. Почувствайте всичко дълбоко. Бавно се освободете от болката, но никога не го преследвайте, надявайки се, че той е вашият лечител. Вече не.

ВИЖТЕ ОЩЕ: ЖЕНИТЕ КАТО ТЕБ ПЛАШАТ МЪЖЕ КАТО МЕН

Спомнете си как го целунахте така, сякаш беше за последен път и осъзнайте, че е така. Спомнете си времето, което сте прекарали заедно и вижте как всички моменти избледняват в нещо, с което вече не сте свързани, нещо, което изглежда различно, по-трудно. Нещо, което наистина прилича на реалността, а не на това, което желаете да бъде.

Обещайте си, че ще се справите по-добре и наистина го направете. Спрете да се протягате към ръце, които ще ви държат само посред нощ. Спрете да се преструвате, че не чувствате какво правите.

Помислете за всички начини, по които ще промените живота си, как ще проектирате такъв без него. Защото нещо много по-прекрасно ви очаква. Бъдете смели и приемете бъдещето си.

ВИЖТЕ ОЩЕ: ТОВА Е ИСТИНСКАТА ЛЮБОВ

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Отношения


Реклама

Най-голямото щастие е да чувстваш, че си обичан...Не да го знаеш, а да го чувстваш!

Eлиф Шафак

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама