Знаците, които издават, че ТОЙ е добър мъж


Знаците, които издават, че ТОЙ е добър мъж
Снимка: iStock/Guliver

Добрите мъже се разпознават лесно. Ако се опитвате да оправдавате нездравословно или лошо поведение, защото „мъжете са такива“, значи партньорът ви определено не влиза в категорията на „добрите”. Ето кои са знаците, които издават що за човек имате до себе си.

1. Добрият мъж никога няма да нападне външния ви вид

„Ако косата ти беше малко по-дълга…”, „Може би трябва да свалиш няколко килограма”, „Имаш нужда от малко повече грим”… Добрият мъж никога няма да нарани егото ви по начин, който да ви унижи или да ви накара да се чувствате зле. Ако сте чували някоя от тези фрази, то значи целта му е да накърни самочувствието ви, за да нямате усещането, че сте повече от него.

6 ГРЕШКИ, ПРЕЧЕЩИ ВИ ДА НАМЕРИТЕ ДОБЪР МЪЖ

2. Няма да влезе в личното ви пространство

В здравословна връзка няма нужда да криете нищо. Съобщения, имейли, снимки, каквото и да е - вашият партньор няма право да ги преглежда, ако случайно оставите телефона или компютъра си отворен. Човек, който прави това, показва огромна несигурност от своя страна и вероятно проектира собствени изневери.

3. Добрият мъж никога няма да ви обезсърчи

Признак за личната сила, увереност и доброта е отношението към амбициите на другите. Добрият човек винаги ще бъде готов да помогне и подкрепи близките до сърцето си хора и няма да се опитва да ги спъне, обезкуражи или разубеди.

4. Няма да ви кара да се доказвате

Минутата, в която почувствате, че трябва да докажете своята стойност на човека, с когото сте, е минутата, в която трябва да си тръгнете. Не е нужно да оформяте себе си спрямо чужди критерии и всеки, който мисли така, няма място в живота и сърцето ви.

5. Добрият мъж няма да ви накара да се чувствате като „план Б”

Въпреки че връзката не трябва да бъде цялостен смисъл, живот и причина за съществуване, тя със сигурност е голяма част от ежедневието. И да, трябва да бъдете основен приоритет в живота на партньора. Има твърде много истории на жени, които непрекъснато биват хвърляни настрана в замяна на „момчешка вечер“ или нещо подобно. Мъжът трябва да има приятели, среда и индивидуалност, разбира се. Но има разлика между воденето на активен социален живот и изпадането на половинката все по-надолу в списъка с приоритети.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Отношения


Реклама

Най-голямата болест в днешните времена е да не бъдете обичани.

Принцеса Даяна

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама