3 начина да мотивирате мъжа да бъде по-щедър


3 начина да мотивирате мъжа да бъде по-щедър
Снимка: iStock/Guliver

Вероятно сте забелязали, че някои жени са заобиколени от мъже, които ги обгрижват с внимание, подаряват им подаръци не само на 8 март, но и без повод. Парадоксът е, че щедростта на мъжете не винаги зависи от това колко красива е една жена. Как да събудите у партньора си желание да бъде по-грижовен и щедър?

Съвет 1 - помолете за помощ

Щедростта винаги върви ръка за ръка с грижата и помощта. Мъжът ви не ви прави подаръци и не ви носи цветя? Тогава помислете за това- предоставяте ли му такава възможност? Образът на независима и силна жена е образ останал от миналия век. Той беше заменен от уверена, но женствена млада дама, която не само може да изгради бизнес, но и да бъде усмихнато, мило „момиче” за своя партньор. Тандемът на сериозността и игривостта дава на мъжа повод да изненада любимата си. Крехкото грациозно момиче винаги кара един мъж да иска да бъде нейната надеждна подкрепа.

Ако все пак вече сте се показали на своя мъж, че сте силна и независима жена, тогава постепенно започнете да молите любимия си за помощ. „Помогни ми“, „Как да го направя по-добре?“, „Посъветвай ме ...“ и други фрази ще са като звънец, че имате нужда от помощта на любимия си. Човек трябва да се чувства полезен. Подарете му това чувство и той ще ви награди с грижа и подаръци.

Съвет 2 - насладете се на подаръците

За да разберете защо си струва искрено или дори малко да се радваме на подаръците, спомнете си защо всички толкова обичаме да даваме подаръци на децата? Да, защото те могат искрено да се насладят на подаръците! Желанието отново да погледне щастливото усмихнато лице на детето ни мотивира да го изненадаме отново, нали така? На такава искреност и непосредственост трябва да се научите от децата.

Ще реагирате от все сърце с подскачащи и изгарящи очи - усетете целия спектър от естествената щедрост на любимия си човек! Разбира се, трябва да бъдете искрени и честни. Фалшивостта винаги се усеща, затова включете режима на „момиченцето“, само когато наистина сте доволни от подаръка.

РАЗБЕРЕТЕ КАК МОЖЕТЕ ДА НАПРАВИТЕ МЪЖА СИ ЩАСТЛИВ

Съвет 3 – благодарете

Когато става въпрос за благодарност, по правило жените са скромни в изявленията си. Но е по-логично да кажете „Благодаря!” от сърцето си и да се усмихнете, така че избраникът ви да има желание отново да ви подари подарък или да ви направи мил жест. Освен това си струва да се възхитите на щедростта, която толкова харесвате в него. Кажете, че сте вдъхновени от партньора си. Дори и най-сериозният  мъж няма да може да устои на подобни комплименти.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Съвети


Реклама

Не се обиждам от вицове за тъпи блондинки, защото не съм тъпа. А не съм и блондинка.

Доли Партън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама