4 грешки, заради които не можете да си намерите мъж


4 грешки, заради които не можете да си намерите мъж
Снимка: iStock/Guliver

Чудите се защо не можете да си намерите половинка, въпреки че сте секси, успешна, красива и финансово независима? Ако постоянно излизате на първи срещи, но почти никога на втори, то определено трябва да премислите държанието си и да осъзнаете грешките си. Ето и най-често срещаните, заради които все още сте необвързана.

1. Не флиртувате и не се забавлявате

Много жени са в работен режим, докато са на среща. Вместо да флиртуват,  са сдържани, предубедени и дори не се усмихват. Трябва да привлечете вниманието и интереса му и да му покажете, че сте забавна и игрива. Така тази среща няма да е последната ви. Ако обаче сте прекалено сериозна и скучна, той най-вероятно няма да ви потърси отново.

2. Конкурирате се с него

Един мъж има нужда да се чувства желан и емоционално, и физически. Не се опитвайте да се състезавате с него и да му показвате, че по някакъв начин го превъзхождате. Това със сигурност ще убие желанието в него. На първа среща не е желателно да споделяте финансовото си състояние. Особено ако изтъкнете, че изкарвате повече от него, той определено не би ви потърсил повече. Първата среща определен не е най-правилният момент за разговори за пари. Запазете тази тема за по-късен етап, когато двамата започнете да обсъждате общото си бъдеще.

3. Не показвате, че имате интерес

Ако искате пак да се видите, го покажете по някакъв начин. Мъжете обичат намеците, а и те ги правят по-сигурни и уверени в действията си. Ако например заговорите за любим филм или жанр, споменете, че може би по кината в момента има нещо подобно. Това ще бъде вашият знак, че искате отново да се видите. Колкото повече намеци правите, толкова по-желан се чувства мъжът срещу вас.

4. Не сте на среща, а на бизнес интервю

Ако постоянно задавате въпроси за миналото и бъдещето му, той може би дори ще забрави, че това е среща и ще се почувства като на разпит. Ако винаги правите това, не се чудете защо не ви канят на втора среща. Мъжете рядко обичат да говорят на по-задълбочени теми още на първата среща. Целта на това излизане е най-вече да се забавлявате докато се опознавате. Затова оставете на заден план сериозните въпроси. Бъдете сигурна, че ако флиртувате повече и разпитвате по-малко, ще имате възможността да разберете отговорите на всичките си въпроси. Просто избягвайте да ги задавате още на първата среща, изчакайте още малко и сама ще разберете кога е подходящо да попитате.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Съвети


Реклама

Много хора се страхуват да кажат какво искат.Точно затова и никога не го получават!

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама