4 грешки, заради които не можете да си намерите мъж


4 грешки, заради които не можете да си намерите мъж
Снимка: iStock/Guliver

Чудите се защо не можете да си намерите половинка, въпреки че сте секси, успешна, красива и финансово независима? Ако постоянно излизате на първи срещи, но почти никога на втори, то определено трябва да премислите държанието си и да осъзнаете грешките си. Ето и най-често срещаните, заради които все още сте необвързана.

1. Не флиртувате и не се забавлявате

Много жени са в работен режим, докато са на среща. Вместо да флиртуват,  са сдържани, предубедени и дори не се усмихват. Трябва да привлечете вниманието и интереса му и да му покажете, че сте забавна и игрива. Така тази среща няма да е последната ви. Ако обаче сте прекалено сериозна и скучна, той най-вероятно няма да ви потърси отново.

2. Конкурирате се с него

Един мъж има нужда да се чувства желан и емоционално, и физически. Не се опитвайте да се състезавате с него и да му показвате, че по някакъв начин го превъзхождате. Това със сигурност ще убие желанието в него. На първа среща не е желателно да споделяте финансовото си състояние. Особено ако изтъкнете, че изкарвате повече от него, той определено не би ви потърсил повече. Първата среща определен не е най-правилният момент за разговори за пари. Запазете тази тема за по-късен етап, когато двамата започнете да обсъждате общото си бъдеще.

среща

3. Не показвате, че имате интерес

Ако искате пак да се видите, го покажете по някакъв начин. Мъжете обичат намеците, а и те ги правят по-сигурни и уверени в действията си. Ако например заговорите за любим филм или жанр, споменете, че може би по кината в момента има нещо подобно. Това ще бъде вашият знак, че искате отново да се видите. Колкото повече намеци правите, толкова по-желан се чувства мъжът срещу вас.

4. Не сте на среща, а на бизнес интервю

Ако постоянно задавате въпроси за миналото и бъдещето му, той може би дори ще забрави, че това е среща и ще се почувства като на разпит. Ако винаги правите това, не се чудете защо не ви канят на втора среща. Мъжете рядко обичат да говорят на по-задълбочени теми още на първата среща. Целта на това излизане е най-вече да се забавлявате докато се опознавате. Затова оставете на заден план сериозните въпроси. Бъдете сигурна, че ако флиртувате повече и разпитвате по-малко, ще имате възможността да разберете отговорите на всичките си въпроси. Просто избягвайте да ги задавате още на първата среща, изчакайте още малко и сама ще разберете кога е подходящо да попитате.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Съвети


Реклама
Реклама

Лошата новина е, че времето лети. А добрата новина е, че ти си пилотът.

Майкъл Алтшулер

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама
Реклама