4 начина да накарате един мъж да ви желае


4 начина да накарате един мъж да ви желае
Снимка: iStock/Guliver

Не винаги е лесно да сте сигурна, че той мисли за вас, когато не сте наоколо. Може би се чудите как да го накарате да копнее за вас, да усеща липсата ви. Много жени допускат грешки, които още повече ги отдалечават от обекта на желанията им. За да избегнете това, трябва да знаете как да действате правилно още в началото - във фазата на съблазняване.

1. Оставете го да поеме инициативата

Ако не направите първата крачка, той ще трябва да бъде този, който да ви се обади/пише. А мъжете обичат преследването и интригата, когато става въпрос за любовни срещи. Една от тактиките, която работи най-добре, когато искате да си върнете бившия или да привлечете нов партньор, е да избягвате контактите с него. Ако продължи да ви търси и да упорства, ще разберете, че наистина ви харесва и иска да бъде с вас. Освен това, ще му предоставите възможността да се потруди, за да ви спечели, което и той самият иска.

2. Не му казвайте винаги "Да"

Чудите се какво да му кажете, за да го накарате да ви желае? Изненадващият отговор всъщност е кратък: "Не!". Може би звучи нелогично при положение, че искате да бъдете с него, но всъщност е добра идея. Той може бързо да загуби интерес към вас, ако винаги сте на разположение и се съгласявате с всичко, което иска, особено в началото на връзката. Ако желаете да сте постоянно в мислите му, да сте леко дистанцирана и недостъпна може да ви направи още по-привлекателна в неговите очи. Мъжете обичат любовните предизвикателства, не го забравяйте. 

5 ФЛИРТ ТЕХНИКИ, С КОИТО ЩЕ СПЕЧЕЛИТЕ ВСЕКИ МЪЖ

3. Накарайте го да се чувства така, сякаш не може да живее без вас

Понякога в началото той няма да мисли, че иска сериозна връзка с вас. От вас зависи да го накарате да инвестира в отношенията ви, затова най-доброто нещо, което може да направите, е да му покажете, че животът му е много по-хубав с вас. Не пестете сили, когато става въпрос за това.

4. Изпъкнете сред останалите

Ако искате този мъж да смята, че сте специална и да мисли за вас, слушайте го и го разбирайте. Не бъдете като всички останали. И не говорим само за физическия аспект - въпреки че е хубаво да се грижите за визията си. Най-важно е да се фокусирате върху сантименталния аспект. Бъдете сигурна, че когато сте заедно, наистина изграждате емоционална връзка помежду си. Мъжете трудно показват чувствата си, затова се привличат от жени, с които лесно могат да споделят. Не пренебрегвайте важни елементи като комуникацията, когато искате да създадете стабилна връзка.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Съвети


Реклама

В живота няма такова нещо като рано или късно... Всичко се случва точно когато трябва.

"Любов", Елиф

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама