5 начина да подобрите сексуалния си живот тази година


5 начина да подобрите сексуалния си живот тази година
Снимка: iStock/Guliver

Точно както реорганизирането на гардероба може да ви направи по-щастливи, същото важи и за сексуалния ви живот. Това е добра възможност да разгледате какво работи за вас и партньора ви в спалнята, какво не и как можете да го подобрите. Ето какво да направите, за да дадете на сексуалния си живот задълбочено и ефективно пролетно почистване:

1. Какъв е настоящият ви сексуален живот?

Започнете, като напишете какъв понастоящем е сексуалният ви живот, отбележете какво харесвате и какво не, след което направете нов списък на това, което искате да включите. Ако сте във връзка и желаете повече секс, но сте заети през седмицата, означава, че обикновено сексът е запазен за уикендите. Опитайте сутрешен секс в този случай.

2. Поглезете се

Ако носите старо бельо, което вече не ви става или не ви кара да се чувствате добре, най-добре го изхвърлете. Да си купите нещо ново и привлекателно може да направи чудеса със сексуалния ви живот. Намерете бельо, което ви кара да се чувствате секси и без съмнение ще повишите пулса на вашия партньор.

3. Изпълнете фантазиите си

Докато терминът "сексуална фантазия" може да означава сценарии и невъзможни ситуации, най-добрите фантазии на хората са много по-обикновени. Ако се възбуждате от идеята за секс на различни места или ситуации (особено ако те са относително прости), трябва да опитате.

4. Пробвайте нещо ново

Ако сте малко невежи, когато става дума за това, което ви възбужда, трябва да проучите. Един от начините е да започнете да гледате порно, което има много предимства, като например откриване на нови фантазии в безпристрастна и безопасна среда или просто даване на тласък на либидото ви.

5. Споделяйте желанията си

Най-важният и ефективен начин да подобрите сексуалния си живот е да разкажете на партньора си какво точно искате, какво ви възбужда и да обсъждате какво иска той. Може да бъдете приятно изненадани от резултата.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Съвети


Реклама

Без жената мъжът е просто нелепа шега.

"Цар Плъх"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама