5 причини да направите първата стъпка


5 причини да направите първата стъпка
Снимка: iStock

Вече е изтъркано мнението, че мъжете винаги трябва да поемат инициативата. Защо трябва нещата все да бъдат в техните ръце? Всъщност има много положителни неща на това жената да направи първата крачка. Не е нужно повече да чакате, седнала в бара, да се появи някой готин мъж, който да ви заговори и да се опита да спечели сърцето ви. Не се колебайте да поемете инициативата в собствените си ръце, защото по този начин вие:

Ще разберете отговора веднага

Ако вече дълго време сте привлечена от даден мъж и той все още не е направил първата крачка, време е вие да го сторите. Ако той ви отвърне и каже, че също е привлечен от вас, страхотно! Ако ли не, не се отчайвайте, ще намерите някой друг. Важното е да разберете по-скоро дали между вас може да се получи нещо. Така няма да губите излишно време, чакайки някой, с когото няма да се случи нищо. Затова не се колебайте и поемете риска.

Ще получите това, което искате

Ако общувате само с тези, които поемат инициативата, изборът ви е ограничен. Не е ли по-добре вие сами да решите с кого искате да разговаряте и с кого - не. Ако желаете да се отървете от досадници, които си мислят, че ще привлекат вниманието ви, като ви черпят едно питие, покажете им, че сте оправна жена и сама избирате партньорите си.

8 ПРИЧИНИ ЗАЩО МОМИЧЕТАТА СЕ ВЛЮБВАТ В ЗАБАВНИ МОМЧЕТА

Няма да губите време

Помислете колко време губите, докато чакате привлекателния мъж, който стои от другата страна на бара, най-накрая да се реши да дойде при вас. Надявате се да разбере вашите знаци и да направи първата крачка. Но ако вземете нещата в свои ръце, ще спестите много време и усилия.

Поемате инициативата

За да заговорите непознат мъж, това означава, че сте уверена и силна жена, която знае какво иска. Да направите това, значи, че вярвате в себе си и обичате да поемате рискове. Това определено се харесва на мъжете, защото те обичат силните и самостоятелни жени. Затова не е нужно да чакате някого, просто поемете инициативата и действайте.

Ще изглеждате секси

Някои мъже са уморени, много уморени от отхвърлянето. Когато поемате инициативата в свои ръце, такива мъже ще го оценят и определено ще привлечете вниманието им. Те ще могат да се отпуснат пред вас и да се държат свободно. В очите му ще изглеждате десет пъти по-секси от другите жени. Именно защото не сте като всичко останали, които стоят кротко на бара и чакат някой да ги заговори.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Съвети


Реклама

Животът е дръзко приключение или нищо.

Хелън Келър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама