Запознанствата след 30: Няколко важни правила


Запознанствата след 30: Няколко важни правила
Снимка: iStock/Guliver

Да намериш половинка след 30-те не е толкова лесно, колкото когато си на 20. Пораснали сте, изборите са се стеснили, правилата на играта са се променили. Въпреки това, животът е пред вас, вие все още сте в разцвета си и трябва да имате достатъчно вяра, че любовта скоро ще се появи. Следвайте тези няколко важни правила, които ще ви помогнат да намерите правилния човек.

Възрастта е само цифра

Не си мислете, че след 30-те никой няма да ви хареса и да ви пожелае. Доста мъже предпочитат зрелите жени, защото те все още са секси, а предимството им е, че имат повече опит от 20-годишните. Вие сте в една прекрасна възраст и трябва да използвате това положително, а не да си повтаряте, че вече сте прекалено стара.

Решете какво точно искате

Когато бяхте на 20, може би сте искали да излизате с човек, който шофира хубава кола и да ви прави хубави подаръци. Е, в това няма нищо лошо.  Но сега, когато сте на 30, знаете, че искате много повече от това. Затова преценете точно какъв мъж търсите, кои са най-важните качества за вас и така няма да си губите времето с неподходящи момченца. Ето една тактика, която може да ви помогне: Запишете имената на мъжете, които, с които сте излизали наскоро. До всяко име напишете 5 неща, които сте харесали в тях, и 5, които ви дразнят. Оставете списъка и се върнете към него след няколко дни. Прочетете го внимателно-вероятно ще забележите някои важни повторение. Положителните качества, които се повтарят най-често, са тези, които искате от своя партньор.

НЯКОЛКО ВАЖНИ ВЪПРОСА, КОИТО МОГАТ ДА СПАСЯТ ВРЪЗКАТА СИ

Оставете миналото настрани

Всеки, който на 30 години все още е сам, вероятно е преживял някакъв вид нещастие: партньорът до е напуснал, изневерил му е или нещо друго. Но е време да загърбите миналото. Забравете за всичко лошо, което ви се е случило и започнете живота си начисто! Да, вашето минало ви е направило такъв, какъвто си сега, но то не определя настоящето и бъдещето. По-добре да се съсредоточите върху това, което се случва в момента.

Не слагайте стени към себе си

Когато преминете през поредица от неуспешни взаимоотношения, се активира естественият защитен механизъм. По този начин вие искате да се предпазите от болката. Но като избягвате интимността и не допускате хора до себе си, няма да можете да намерите подходящия партньор. Когато настъпи моментът и срещнете някой, който ви кара да се чувствате добре, отстранете защитата. Позволете му да ви опознае и да ви направи щастливи.

Забавлявайте се

Вместо да се притеснявате, че времето си тече, а вие все още сте сами, по-добре се наслаждавайте на всеки един момент. Понякога да си без половинка е много приятно, затова забавлявайте се! Ще дойде момент, в който ще съжалявате за пропуснатото време.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Съвети


Реклама

Стремете се не да бъдете успешни, а да бъдете ценни.

Алберт Айнщайн

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама