6 истини, които ще научиш от начина, по който той се държи с майка си


6 истини, които ще научиш от начина, по който той се държи с майка си
Снимка: iStock/Guliver

Връзката на един мъж с майка му винаги създава сериозни линии и пукнатини в неговата личност. Това е първият човек, с когото е имал близки отношения и при всички случаи майката е формирала ценностната му система и поглед върху света. Когато в живота ви влезе нов мъж, обърнете внимание каква връзка има с майка си, независимо дали я познавате, или не.

1. Той я избягва

Много мъже игнорират обажданията на своите майки, отлагат до безкрай срещите и обещаните неделни обеди. Повече от ясно е, че тя го разстройва или напряга. Проблемът обаче е, че той се страхува да ѝ каже как се чувства в действителност – или за да не я разстрои, или за да не я загуби. Какво казва това за него? Този мъж предпочита да е „под радара”, за да избегне директни конфликти. Ако търсите искреност и страст – може би това няма да е точният човек, но ако предпочитате хармония и „затваряне на очите” – ще си паснете.

2. Позволява ѝ да диктува живота му

Ако той не може да направи или да каже нещо без „одобрението на мама“, дори и да е на 40 години, бягай далеч! Да, това е човек, който никога няма да ви защити, ако се окажете в центъра на някакво недоразумение. И въпреки че той вярва, че жените са важни и ценени, за него винаги ще има само една кралица.

КАКВО ОЗНАЧАВА, КОГАТО ТОЙ "ИСКА ПРИСТРАНСТВО"

3. Открито мрази майка си

Ако той има бурни отношения с майка си, които се коренят от доста преди да го познавате, това не е хубаво. Едно е ясно – със сигурност ще има проблеми с доверието и ще очаква да му забиете нож в гърба във всеки един момент. Запасете се със здрави нерви и много търпение!

4. Страхува се да не я разочарова

Той е близък с майка си, но не до степен, в която тя да диктува живота му пряко. Той е адаптивен и хитър човек, поема всякакви рискове и обикновено успява в тях. Когато е влюбен, ще се опитва да ви угоди, защото мрази конфронтация от какъвто и да е вид, а пък и иска да го гледате влюбено, благодарно, все едно е Бог. Малко е досадно.

5. Емоционално зависим е от нея

Дори да живеят на стотици километра един от друг, тя винаги първа разбира за вашите проблеми, дори да са от сексуално естество. Той изпитва голямо уважение към жените, но също така е незрял и не е в състояние сам да вземе някакво адекватно решение. Той носи голяма отговорност към всеки член на семейството, което е прекрасно, но има нужда от силна жена в живота си, която да го насочва.

4 СИГУРНИ ЗНАКА, ЧЕ ИЗЛИЗАТЕ С МАМИНО СИНЧЕ

6. Тя е най-добрият му приятел

В този случай получавате мъж, който не се чувства заплашен от жените, а стимулиран от тях. Той обича да е в романтични отношения и тръпката от спор го привлича, така че ако сте пасивни или неуверени, може би не е най-добрият избор за вас.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Съвети


Реклама

Времето ви е ограничено, затова не го губете, живеейки живота на някой друг.

Стив Джобс

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама