6 знака, че трябва да спреш да спиш с него


6 знака, че трябва да спреш да спиш с него
Снимка: iStock/Guliver

Сексът колкото и приятен, може да бъде и доста усложняващ. В случай, че имате физическа връзка с даден човек, но усещате как все повече започвате да се "губите" в тези сексуални отношения, може би е време да теглите чертата. Чудите се как да разберете? Ето 6 сигурни знака!

1. Търсите сериозна връзка

Сексът никога не е билет към щастливата връзка. Да, той трябва да бъде част от нея, но ако разчитате, че чрез физическите забавления ще преминете към романтична авантюра, не се залъгвайте. Сексът няма да му отвори очите за това каква невероятна приятелка можеш да бъдеш. Да спиш с него, без да очакваш нищо в замяна, му дава точно това, което иска. Няма гаранция, че ще промени мнението си.

2. Имате чувството, че ви използва

Сексът без обвързване може да е супер за "широкоскроените" хора – можете да не се чувате по цяла седмица, не се съобразявате с неговите планове и отпуски, не трябва да организирате семейни срещи или да го представяте пред приятелки. Но има едно неписано правило- уважение. Ако човекът, с когото спите, няма желание дори да изпие чаша кафе с вас, то със сигурност ви използва заради тялото.

СЕКСЪТ Е БЕЗПЛАТЕН, ЛЮБОВТА Е СКЪПА

3. Чувствате се по-зле след секс, а не по-добре

Трябва да се наслаждавате на секса. Ако той е единственият, който получава удоволствие от сделката, нещо не е наред. Причините може да са много – не го бива между чаршафите, кара ви да се чувствате несигурни или неудобно, не можете да се отпуснете с него. Сексът трябва да повиши вашата увереност, а не обратното.

4. Сексът е фантастичен, но връзката е зле

Може би сексуалният ви живот процъфтява, може би той ви кара да се чувствате невероятно. Но ако си унищожавате взаимно живота извън спалнята, няма смисъл да продължавате да се срещате. Сексът не е достатъчен, за да поддържате силна връзка. Колкото и да е изкушаващо да останеш с някой, който физически те кара да се чувстваш на седмото небе, не трябва да правиш компромиси с емоционалното си здраве.

5. Той спи и с други

Отворените връзки са доста популярни, но ако неангажиращите отношения ви устройват до един етап, то не се насилвайте. Защо да излагате сърцето или тялото си на риск, когато можете да намерите някой по-стойностен.

КАКВО ТЪРСИ ВСЯКА ЗОДИЯ В СЕКСА

6. Вече нямате желание

Не дължите на никого тялото си. Ако не искате да правите секс, това е достатъчно добра причина да спрете да спите с някого. Не е нужно да се извинявате с главоболие, менструация или каквото и да било.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Съвети


Реклама

Не е чудо да имаш сто приятеля. Чудо е да имаш един, който да е на твоя страна, когато стотици са против теб.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама