Какво търси всяка зодия в секса


Какво търси всяка зодия в секса
Снимка: iStock/Guliver

Опитвате се да „съживите” нещата между чаршафите? В най-горещия сезон ви предлагаме малко помощ от звездите!

Овен – вълнение и спонтанност

За Овена е важно нещата да са интересни. Той се отегчава много лесно, така че опитайте да експериментирате с нови пози, играчки или да се забавлявате на различни места, като кухненската маса, колата или коридора.

Телец – Комфорт и доверие

Телецът също така оценява всякакви стимули за сетивата, като например аромати и вкусове. Дифузери или свещи с иланг иланг и ванилия са добри варианти!

Близнаци – Креативност и откровеност

Не се шокирайте, ако Близнаците внесат малко Шекспир в спалнята. Любител на езика и речта, представителите за тази зодия биха нагорещили нещата в спалнята, четейки еротични пасажи.

Рак – Интимност и уважение

Ракът нетърпеливо угажда, като дава на любимите си хора допълнително любов и внимание. И те обичат всичко да е реципрочно, така че им отвърнете със същото уважение и удоволствие. Няма значение какво правите между завивките, стига да е истинско желание!

7 ПРИЧИНИ ДА ОБИЧАТЕ ЖЕНАТА РАК

Лъв – Ентусиазъм и възхищение

Лъвовете обичат вниманието да е върху тях! Биха участвали в секс партита или тройки, за да покажат своите умения. В случай, че не сте склонни на този вариант, заложете на безопасното домашно порно.

Дева – Щедрост и усилие

Девата чисто и просто търси щедрост в секса, тоест партньор, който би задоволил първо техните нужди… няколко пъти.

Везни – Търпение и романтика

Везните са много здраво стъпили на земята и понякога им е трудно да се отпуснат и да стигнат до финал. Затова искат повече търпение, внимание, а защо не и малко ролеви игри, за да балансират по-добре мъжките и женските енергии в спалнята.

Скорпион – Въображение и изненади

Скорпионът иска да осъществява сексуални фантазии, като белезници, завързване на очите и хапане. Важното е да има въображение и играчки!

Стрелец – Увереност и природа

Стрелецът би се радвал да опита секс в уединена обстановка на открито. Може би пътуване на къмпинг? Планирайте бягство през уикенда, за да намерите ново, лично и интимно пространство.

СЕКС СЪС ЗРЯЛ МЪЖ: МИНУСИ И ПЛЮСОВЕ

Козирог – Внимание и привързаност

Под своя стоицизъм Козирогът е диво дете. Спалнята е мястото, където този знак трябва да си позволи да излезе от черупката си и да се изцапа от див, груб секс.

Водолей – Устойчивост и любопитство

Водолеят е с любопитна природа, а между чаршафите жадува за вълнение и новости, което прави времето в леглото цяло приключение.

Риби – Лоялност и любов

За Рибите нежният чувствен масаж е чудесен предвестник на бавния, сънлив секс, на който често се радват. Затова очаквайте при тези хора страстта да бъде интимна и грациозна.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Няма нищо благородно в това да бъдеш по-високо от другия. Истинско благородство има тогава, когато човек застава над предишното си Аз.

Ърнест Хемингуей

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама