7 причини да обичате жената Рак


7 причини да обичате жената Рак
Снимка: iStock/Guliver

Когато един човек каже, че е зодия Рак, първата ни асоциация мигновено е сълзи и много драма. А истината е, че Раците имат още толкова страни! Те са забавни, остроумни и наистина страхотни приятели. Вижте защо жените, родени между 21 юни и 22 юли, заслужават да бъдат боготворени.

1. Те няма да ви позволят да вземете лоши решения

Раците са адски забавни, готови за всякакви приключения и дейности, но точно когато сте на път да вземете глупаво решение, те ще ви попречат, за да не съжалявате в бъдеще. Рационални хора, които могат да кажат разликата между безобидна шега и вредна такава. С две думи, освен душата на компанията, те могат да бъдат и хладни, когато това се налага.

2. Ще извадят твореца във вас

Раците са креативни и когато им се предостави шанс, могат да се превърнат в художници, музиканти и какво ли още не. Затова са от онзи тип приятели, който винаги ще ви потупа по рамото и ще каже „Супер си се справил“.

3. Те спазват обещанията си

Жените, родени под този знак, няма да отменят нито един повод или разговор, за който са дали обещание. Независимо дали става въпрос за ангажимент да се срещнете следващата седмица, или са ви обещали нещо различно, тяхната дума е закон. Те са истински ангажирани с това, което казват и спазват думата си.

ТЕЗИ 4 ЗОДИИ СА НАЙ-ПОЛОЖИТЕЛНИТЕ

4. Изслушват ви

Да бъдат емпатични е една от техните изявени черти. Ще намерите страхотен приятел в лицето на жената Рак – тя винаги е готова да слуша вашите проблеми и истории от деня.

5. Говорят открито

С тях няма нужда да гадаете какво не е наред. Това може да не ви допада в началото, защото те наистина си казват всичко, но в крайна сметка ще оцените честната им природа. Освен това, можете да разчитате, че винаги ще ви кажат, когато изглеждате зле, спестявайки ви неудобството от други хора.

6. Колкото духовни, толкова и физически са

Мнозина свързват Раците само с духовната им страна, но те се наслаждават еднакво и на физически удоволствия. Обичат да си хапват, да тренират и да правят секс. Имат силни емоционални инстинкти, така че не се изненадвайте, когато отгатнат какво точно искате в леглото.

5 БРУТАЛНИ ИСТИНИ ЗА ЛЮБОВТА С РАК

7. Грижовни са

От всички зодиакални знаци Раците са известни като най-грижовните и обичащи. Те имат вроден майчински инстинкт и са точно от онези приятели, които ще се покажат на вратата ви с топла пилешка супа.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

За жената красотата е по-важна от ума, защото на мъжа му е по-лесно да гледа, отколкото да мисли.

Марлене Дитрих

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама