7 женски недостатъка, които мъжете обожават


7 женски недостатъка, които мъжете обожават
Снимка: iStock/Guliver

Всяка жена притежава куп недостатъци, които единствено я правят по-привлекателна за мъжете. Ето кои са недостатъците, които вашият любим обожава, а вие дори не предполагате за това.

1. Мързел, но не прекален

Да измиете всички чинии след вечеря, да подредите кухнята, да изгладите цялото спално бельо, докато любимият ви лежи на дива и гледа футбол - вероятно тази ситуация ви е позната до болка. Старанието на всяка домакиня домът да е винаги чист и подреден е нещо страхотно. И точно на това са ни учили нашите майки. Но всичко трябва да е умерено. И ако прекарате половината от деня до съпруга си пред телевизионния екран, няма да дойде краят на света. Но разумният мързел просто ще добави щипка женски чар, който допълнително ще впечатли мъжа ви.

2. Лека небрежност

Момичето винаги трябва да е спретнато - тази истина е неизменна част от живота ни още от детството. Гледайки холивудските красавици, ние сме напълно убедени, че дори у дома трябва да изглеждаме перфектно. Изненадващо, но тази идеалност създава един вид отчуждение между партньорите. И обратно, ако сте с небрежно рошава коса, не се гримирате у дома и носите сладка тениска, това ще накара любимия да ви желае още повече.

13 ПРИЗНАКА, ЧЕ МЪЖЪТ Е НАИСТИНА ВЛЮБЕН

3. Лекомислие

Много хора погрешно вярват, че добрата майка, любовница и съпруга трябва да има сериозно отношение към живота. Ежедневните грижи за дома и децата, финансовите проблеми, служебните ангажименти изискват от жената да може да се концентрира, да систематизира съществуващите проблеми и да състави план за тяхното разрешаване. Прекалената сериозност прави съпругата строг учител и обратно - лекомислието превръща дори най-строгите съпруги в сладки момчета. А последните са като магнит за мъжете.

4. Добър апетит

В стремежа си да поддържат добра физическа форма жените напълно забравят как да се наслаждават на храната. Празната чиния само с един морков в нея ужасява мъжете. Те искат жената до тях да се наслаждава на храната с всичките си сетива. В крайна сметка това до голяма степен издава дали дамата е способна да се наслади напълно на интимните моменти. Апетитът на жената радва мъжа, що се отнася и до приготвената от него храна.

5. Сочни форми

Дамите, които се стремят към холивудския идеал по отношение на външния вид, най-после може да си отдъхнат. Холивудските красавици са привлекателни, но далече не са идеални. В края на краищата никой мъж не иска любимата му да подражава на Анджелина Джоли и дори у дома да се облича с широки рокли. Не обръщайте внимание на онези 4-5 излишни килограма.

ПРАВЕТЕ ТЕЗИ 12 НЕЩА И ЩЕ ПОДОБРИТЕ ВРЪЗКАТА СИ

6. Кожа без тен

Много дами не харесват порцеланово бялата си кожа и дори на плажа не успяват да се сдобият с желания тен, тъй като трябва да се грижат за децата си. Но мъжете не държат на бронзовия тен. След няколко години брак това не е най-важното за тях.

7. Малки бръчки

За щастие модата на лицата, които наподобяват гладкостта на коляното, постепенно изчезва. Мимическите бръчки придават емоция и изразителност на лицето. И мъжете много харесват именно това излъчване. Ако обмисляте варианта да си поставите ботокс, по-добре е да знаете, че нищо не отблъсква повече мъжете от липсата на емоции и маската на спокойствие върху лицето на една жена.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Съвети


Реклама

Истината е, че всички ще те нараняват; просто трябва да намериш онзи, за който си струва да страдаш.

Боб Марли

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама