7 знака, че е време да си тръгнете от тази връзка


7 знака, че е време да си тръгнете от тази връзка
Снимка: iStock/Guliver

Някои хора влизат във връзка заради удобството, което им носи. Има такива, които смятат, че това е единственото решение да се отърват от самотата. А други просто са много влюбчиви и поради това лесно започват нова връзка с човек, който дори не познават добре.

Достатъчно ли е обаче да сте обичани от човека, с когото сте във връзка? Сигурни ли сте, че наистина обичате сегашното си гадже? Мислите ли, че само се насилвате да обичате някого? Ако е така, време е да си тръгнете, когато...

1. Не се вълнувате, когато прекарвате време заедно

Ако мислите за вашите срещи като за нещо, което сте длъжни да направите, тогава вероятно не сте влюбени. Ако обичате човек, трябва да чувствате това вълнение да прекарвате време с него.

2. Той не ви вдъхновява

Влюбените обикновено са по-мотивирани да бъдат по-продуктивни. Те искат да достигнат мечтите си и да бъдат най-доброто не само за себе си, но и за своя специален човек. Сега, ако той не ви вдъхновява по никакъв начин, тогава се запитайте защо.

3. Не виждате как може да прекарате остатъка от живота си с него

Ако откриете, че мечтаете за бъдещето си, но не можете да видите партньора си в него, това говори много за това, което чувствате. Подсъзнателно се надявате да се измъкнете от настоящите си отношения.

КОГАТО ЖЕНАТА Е ПО-ВИСОКА ОТ МЪЖА...

4. Има онзи копнеж да бъдеш влюбен

Да си влюбен е едно от най-красивите чувства, особено ако е взаимно. Ако никога не сте чувствали тези трептящи пеперуди в стомаха с партньора си, то вероятно никога не сте били влюбени в него.

5. Може да сте доволни, но всъщност не сте щастливи

Той може да е отговорен и успешен, но ако присъствието му само ви доставя повърхностно щастие, тогава може би не е любов.

6. Усещате, че той не е вашият човек

Ако от самото начало имате тази интуиция, че той не е този за вас, тогава вашето чувство може да е правилно. Или наистина не искате този човек да е част от живота ви по някакви причини или просто имате дарбата на прозорливост.

7. Все още търсите потенциален партньор в други хора

Разбира се, че е несправедливо спрямо сегашното ви гадже, ако все още тайно се срещате с други. Въпреки това, може би проблемът тук не е във вашата вярност, а в реалното състояние на сърцето ви. Ако все още търсите „единствения“, дори ако вече сте във връзка, тогава е време да дадете на партньора си свободата, която заслужава.

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Съвети


Реклама

Елегантността е единствената красота, която никога не избледнява.

Одри Хепбърн

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама