9 знака, че партньорът ви изневерява


9 знака, че партньорът ви изневерява
Снимка: iStock/Guliver

Много дами се притесняват, че мъжът им може да им изневери. Някои хора притежават достатъчно добра интуиция, за да разберат това без особени признаци, но други имат нужда от повече факти, за да са сигурни.

По принцип човек може да разбере, че един мъж изневерява, като се опита да отгатне мотивите, които тласкат по-силния пол да прави тези неща. Но това е само теория. На практика - по-добре е да обърнете внимание на следните неща:

Внезапна промяна на плановете

Ако той винаги е точен и се придържа към графика си, а напоследък често се забавя на работа и променя плановете си - има причина да мислите, че ви изневерява.

Ранна работа

Това може да означава, че той не иска да прекарва време във вашата компания. Затова търси причина, за да тръгне по-рано за работа. Във всеки случай това е повод за подозрение. Особено ако ясно знаете кога мъжът ви излиза за работа.

ЗОДИИТЕ, КОИТО НЕ БИХА ПРОСТИЛИ ИЗНЕВЯРА

Бизнес пътувания

Ако партньорът ви изведнъж започне много често да ходи на командировки - тогава очевидно има нещо нередно. Особено ако той категорично отказва да ви взима със себе си, дори за своя сметка. И ви казва, че такава е "политиката на компанията".

Допълнителна лична грижа

Ако изведнъж започне много да се грижи за външния си вид, тогава със сигурност има някой, за когото го прави.

Не присъства на семейни събития

И винаги има основателна причина за това – трябва да помогне на приятел (можете да проверите - приятелят ще потвърди всичко), спешна работа, не по-малко спешна лична молба от шефа, на която не може да бъде отказано. Това е знак, на който трябва да обърнете внимание.

Извънреден труд

Ако той започне да работи повече, а заплатата му не се увеличава, значи нещо друго се случва. Освен това той ще възрази, ако планирате да го посетите в неговия "извънреден" бизнес.

6 ВИДА ИЗНЕВЯРА, КОИТО РАЗРУШАВАТ ОТНОШЕНИЯТА

Силен (женски) парфюм

Ако усетите женски парфюм, освен това редовно, то това също е причина за безпокойство. Дори и да ви каже, че е имал професионална среща с жена или колежките в офиса, все пак имайте едно на ум.

Нежелание за разговори по телефона

Ако половинката ви започне да отказва вашите обаждания, особено в моменти, когато определено няма нещо особено важно (като срещи или пътувания), тук нещо не е наред.

По-рядка близост

Малко вероятно е той изведнъж да изгуби всякакво желание за близост с вас. Може би половинката ви намира други източници за своите нужди и желания.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Съвети


Реклама

Вчера е история, утре е загадка, а днешния ден е дар. И всеки нов ден крие нов дар.

"Кунг фу Панда"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама