Каква приятелка си според любимия си шоколад


Каква приятелка си според любимия си шоколад
Снимка: iStock/Guliver

Предпочитанията ни към определени неща говорят много за характера ни. Днес ви предлагаме да разберете каква приятелка сте според любимия си шоколад.

Млечен шоколад

Вие сте гъвкава приятелка и обичате да бъде в дългосрочни връзки. Вие не се суетите твърде много, тъй като определено ви харесва да се носите по течението и да релаксирате. Избирате най-традиционния шоколад, тъй като е безопасен и никога не може да ви подведе. Когато нещо ви допада, рядко го сменяте.

Черен шоколад

Вие сте по-изискани от любителите на млечния шоколад, изтъквайки мнението си за всички от любов до политика. Вие сте много енергични и обичате да комуникирате с хора. Имате силни връзки във всички аспекти от живота си. Обичате здравословния начин на живот, затова си падате също по такива мъже.

Бял шоколад

Ако белият шоколад ви е любим, вие сте резервирана като приятелка и имате склонност да бъдете по-интровертна. Имате креативен начин на мислене и се чувствате най-комфортно със себе си или с партньора си, а не сред голяма група от хора.

Шоколад с мента

Вие сте чувствителна и грижовна приятелка, дори повечето да не виждат тази ваша страна. Вие сте много амбициозни и постигането на целите ви ви прави щастливи. Обичате да преследвате това, което искате.

Шоколад с карамел

Вие сте много прекрасна приятелка, защото сте забавна, енергична и винаги сте готова да опитате нови неща. Обичате да си угаждате от време на време с нещо много сладко. Имате високо самочувствие за себе си, което се пренася и в любовния ви живот. Имате импулсивна страна, която ви прави смели, което кара вашия партньор (или бъдещ партньор) да ви обича.

Шоколад с ядки

Вие сте в някаква степен старомодна приятелка. Обичате да ходите на по-традиционни места за срещи като паркове или кина. Обичате да държите кръга си от приятели малък. Като цяло сте доста рязка и винаги казвате това, което мислите, тъй като не обичате да се преструвате.

Шоколад с млечен пълнеж

Вие сте много отворен човек и приятелка. Не пазите тайни, тъй като искате да говорите за всичко. Изпитвате много чувства и не го криете от партньора си. Вие сте прекрасна приятелка, на която може да се разчита в труден момент.

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съвети


Реклама

Едно от най-хубавите неща, които могат да ти се случат в живота според мен, е да имаш щастливо детство.

Агата Кристи

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама