Лицето ни издава какви любовници сме


Лицето ни издава какви любовници сме
Снимка: iStock/Guliver

Проучвайки древна китайска философия, сексологът Трейси Кокс изгражда теория, че лицето разкрива всичко, което трябва да знаем за партньора по отношение на любовта и секса. Доколко е освободен, верен, топъл, с въображение...

Очи

Ако имате по-тъмен цвят на очите, това означава, че сте страстни, топли и отворени. Синеоките и зеленооките са креативни в сексуалния живот, но често са неверни като партньори. Тези с кафяви очи са дори още по-големи авантюристи.

Устни

Големи и сочни устни сочат за чувствени, всеотдайни любовници, но с по-малко въображение и находчивост. По-пълната долна устна е характерна черта на хедонистите във всичко и дори в любовта, а ако е по-тънка, човек вероятно е студен и сдържан.

Нос

Малкият нос е символ на сексуална скромност, а този, който е леко заоблен надолу - на чувственост. Хората с тъп нос обикновено са страстни, а тези с крив са романтични и верни.

Уши

Хората с малки ушни миди са отворени и отдадени на любимия, а тези с по-големи са чувствени и страстни любовници, които все пак искат и нещо "странично".

Вежди

Редките и къси вежди са знак за посветеност и саможертва в любовта, но също и за скромност в желанието за секс. За тези с гъсти вежди се твърди, че са чувствени, но и неверни.

Източник: БГНЕС

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Съвети


Реклама

Много хора се страхуват да кажат какво искат. Ето защо те не получават това, което искат.

Мадона

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама