Защо се влюбвате в погрешни хора – според зодията


Защо се влюбвате в погрешни хора – според зодията
Снимка: iStock/Guliver

Всяка от нас иска да намери мъжа на живота си и да бъде щастлива. За съжаление често започваме връзки с хора, които впоследстие разбиват сърцето ни. Научете защо се случва това спроед зодията ви.

Овен

Смятате, че трябва да се срещате с хора, които са също толкова енергични и авантюристично настроени като вас, за да бъдете щастливи. Истината е, че понякога връзката с някой, който е вашата противоположност, може да бъде по-добра – особено ако този някой ви приземява и ви научи как да се отпускате.

Телец

Дори когато интуицията ви казва, че този човек не е за вас, вие продължавате упорито да се срещате с него, особено ако той е апетитно парче и добра партия и искате на всяка цена да накарате тази връзка да проработи. Желанието ви да разпръсквате любов и топлина навсякъде често ви пречи да отсеете грешните партньори и да стигнете до правилния.

Близнаци

Вие сте много добри в социалните контакти и срещите с хора, но в момента, в който някой се опита да ви опознае на по-дълбоко ниво, вие побягвате, за да се предпазите от нараняване. Това, от което наистина се нуждаете, е някой достатъчно дебелокож, за да ви накара да спрете да бягате от собствените си чувства.

Рак

Привличат ви хора, които имат нужда да се грижите за тях – и особено хора от типа „аз, аз, аз“. Нуждаете се от някой, който да ви позволи да се грижите за него, но и самият той да се грижи за вас.

Лъв

Вие сте естествен лидер и можете да постигнете почти всичко, което искате. Но често се свързвате с хора, които автоматично казват „да“ на всичко, което искате, докато в действителност идеалният за вас партньор е този, който също като вас има силата и волята да отстоява убежденията си и да ви каже „не“, когато „не“ е това, което имате нужда да чуете.

Дева

Вашият проблем е, че анализирате нещата прекалено много. Този лош навик се прикрива добре от вашата интелигентност. На пръв поглед може да изглежда, че връзката с някой, който е пасивен и не обръща внимание на това, би помогнала. Но това, от което сърцето ви се нуждае, е човек, който да ви изслушва, да говори с вас за притесненията ви и да ви бъде истинска опора.

Везни

Чарът ви е основна част от вашата индивидуалност, но може да доведе до егоцентричност. Изкушаващо е да се срещате с хора, които са влюбени и заслепени от вас, но подходящият партньор за вас е този, който е любящ и отстъпчив, а същевременно не се бои да ви посочи недостатъците.

Скорпион

Свикнали сте да вършите нещата по свой начин и това води до поредица от връзки с прекрасни, но много стеснителни партньори. За вас обаче е по-добре връзката да е балансирана и двустранна, да не сте само вие човекът, който взима решенията, и да бъдете с някой, който ви обича такива, каквито сте.

Стрелец

Вие сте оптимистични, радостни и обичате забавленията. Този тип хора обикновено се привличат един друг. Но за да бъде една връзка стабилна и трайна, освен забавленията, трябва да има и реализъм и дълбочина. Трябва ви някой, който да мине с вас по неравностите на пътя, без да гаси пламъка ви.

Козирог

Вашата независимост и самодостатъчност са най-важните неща за вас и това е чудесно. Но ако се срещате с някой, който е същия тип като вас, вероятно отношенията ви ще се развиват със скоростта на охлюв. Трябва ви някой, който да ви измъкне от черупката ви, без да ви кара да чувствате, че губите идентичността си.

Водолей

Понякога вашият режим на самосъхранение ви помага – когато нещата станат прекалено емоционални или интензивни, включвате на автопилот и се опитвате да блокирате чувствата, които изпитвате. Но вместо да се срещате с хора, с които се чувствате в безопасност и под контрол, по-добре изберете някой, който няма да ви позволи да избягате, когато нещата станат малко по-дълбоки от „харесвам те“.

Риби

Винаги сте готови да помогнете безкористно, без да очаквате нищо в замяна. Проблемът е, че хората го усещат и се опитват да ви манипулират и да се възползват от вас, като същевременно ви убеждават, че проблемът е у вас. Потърсете някой, който ще уважава и ще се възхищава от вашата безкористност, но ще ви обича заради това, което сте, а не заради това, което можете да направите за него.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съвети


Реклама

Мъжете може да са открили огъня, но жените са открили как да си играят с него.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама