До жената, която загуби себе си заради любовта


До жената, която загуби себе си заради любовта
Снимка: iStock

Влюби се до лудост в него, нали? Беше сигурна, че той е този, когото си чакала цял живот. Той беше този, който завършваше изреченията ти. Той беше този, който знаеше какво искаш, без да кажеш нищо. Той беше първият мъж, с когото можеш да се отпуснеш. Този, с който можеш да бъдеш себе си. Той те подкрепяше във всичко. Казваше ти колко си красива.

Той винаги е бил там, когато имаш нужда от него, убеждавайки те, че е твоето сигурно убежище, твоят човек.

След като видя, че никога не си била по-щастлива, реши да му подариш сърцето, тялото и душата си. Толкова беше влюбена, че не видя всички знаци, които ти показваха, че ще страдаш.

Казвайки ти, че винаги ще бъде там, той се опитваше да ти каже, че не се нуждаеш от друг, освен от него. Правейки всичко възможно, за да те направи щастлива, той просто се опитва да те накара да попаднеш в капана му.

Този, от който едва се измъкна. Той направи всичко, за да те пристрасти. И това се случи. Влюби се в него, мислейки си, че няма мъж, който да те накара да се чувстваш толкова щастлива – само той.

Сляпо му се довери. Не можеше да издържиш без него. Той беше като въздуха, който ти трябва да живееш. Той беше като наркотик, който трябваше да вземеш, за да останеш жива.

Той се забавляваше като си играеше с ума ви, флиртуваше с всяко момиче, което се появяваше. Пренебрегваше те, но някак си винаги му прощаваше и се озоваваше в леглото му. Той беше толкова добър актьор. Знаеше какво да каже, за да влезе в сърцето ти и в ума ти. Той проми мозъка ти.

МОЖЕ ЛИ СЕКСЪТ ДА ЛЕКУВА ПАРКИНСОН?

Беше умопомрачително. Но ти не искаше да се отказваш от него. Мислеше си, че той ще се промени. Но никога не го направи, нали?! Просто се влоши. Ден след ден той опитваше нова игра с теб, опитвайки се да види колко можеш да издържиш. Докато молеше за любовта, от която се нуждаеше отчаяно, той ти се смееше в лице. Имаше лице на дявол. Този, който се радваше на болката ти отново и отново.

Той направи всичко, което един мъж може да направи на жена, за да я нарани. Той беше твоето слабо място и ти искаше това да се промени.

Но всичко това е минало!

Сега си по-силна и успя да се отървеш от човека, който не те оцени, който те използва.

Вече можеш да дишаш свободно и щастливо. Дори дъждът, който пада под прозорците ти, изглежда хубав сега. Чувстваш се толкова добре в кожата си, щастлива и готова да търсиш истинска любов.

Следващия път ще бъдеш по-умна! Следващия път ще мислиш с главата си, а не със сърцето си. Следващия път няма да позволиш някой да те нарани. И знаеш ли защо? Защото следващия път ще намериш истинска любов.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съвети


Реклама

Мъжете може да са открили огъня, но жените са открили как да си играят с него.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама