До момичетата, които се влюбиха в грешния човек


До момичетата, които се влюбиха в грешния човек
Снимка: iStock/Guliver

Хей, момичета! Знам, че четете това и знам, че мислите, че сте сами. Но аз съм тук, за да ви кажа, че не сте. Тук съм, за да ви кажа, че ще оцелеете, независимо какво мислите сега.

Знам, че боли, все едно сте в ада. И знам, че има дни, в които мислите, че не може да продължите повече. Но това е нещо, през което всички сме преминали. И това не е нещо, от което трябва да се срамувате. Нормално е да страдате и да чувствате болка. Все пак всичко хора го правят. Поплачете си. Това не е признак на слабост.

Не забравяйте, че всяка вечер, която прекарвате, плачейки и не можете да заспите, ви води крачка по-близо до вашето възстановяване и спасение.

Този човек беше голяма част от живота ви, така че е напълно естествено да почувствате различна гама от емоции сега, когато го няма. Но трябва да запомните, че той беше само това - част от живота ви. Колкото и да го обичате и колкото болка да ви е нанесъл, вие все още имате живота пред себе си и това е само един не много приятен период от него. Имате семейството си, приятелите си, хобитата си и най-важното - все още имате себе си.

Не мислете, че е успял да ви отнеме това. Не мислете, че ви е съсипал завинаги. Знам, че сега се чувствате счупени и разкъсани, но това чувство е само временно и повярвайте ми - ще изчезне.

Вие се отдадохте напълно на този човек. Дадохте му доверието и любовта си. Дадохте му тялото и душата си. И вместо да ги оцени, той си играеше с тях. Той ви обеща света, но ви даде само части от своята любов и внимание - достатъчно, за да ви държи до себе си. И всеки път, когато си мислихте да напуснете този човек, той сякаш се превръщаше в друг и правеше всичко възможно, за да помислите, че се е променил. Но не се е променил. Направил е това, защото се е уплашил да не ви загуби.

В крайна сметка той беше този, който си отиде, когато вече не му беше интересно с вас. Той не заслужава сълзите ви.

Сега виждате колко егоистичен е бил в действителност. Виждате, че той никога не е мислил за вашите нужди и че никога не е положил усилия да се чувствате добре. Всичко, от което се интересуваше, беше собственото му благополучие и не даваше нищо за вас.

Този човек те водеше през цялото това време. Той ви обеща светло бъдеще с него, като ви каза, че вие ​​сте този за него и че двамата сте души. Но той направи само това, за да те използва и да получи това, което иска от вас.

Забравете за този човек. Продължете пътя си напред и му покажете, че сте силна жена

Знам, че е трудно, но това е единственият начин да продължите живота си, защото някъде там ви чака истинската любов.

Той беше просто грешния човек, който срещнахте в неподходящо време. Сега е време да посрещнете правилния и да разберете какво е любов!

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Съвети


Реклама

Моят съвет: Не губете време да се тревожите за кожата или теглото си. Развивайте способностите си, това, което ви е дадено на тази земя.

Мерил Стрийп

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама