Ето как да покажете на един мъж, че го харесвате без думи


Ето как да покажете на един мъж, че го харесвате без думи
Снимка: iStock

Ако искате човек, по когото си падате, да осъзнае, че го харесвате, изобщо не е необходимо да изричате думи. Има определени сигнали, които показват това. Представителите на силната половина на човечеството ги разбират добре. Вижте кои са тези сигнали:

Направете му комплимент

Комплиментите са добре дошли не само при жените, но и при по-силните половинки. За да го впечатлите и намекнете за чувствата си, сравнете го с холивудска звезда или просто се възхищавайте на положителните му качества.

ТАЙНИТЕ НА ЩАСТЛИВАТА ВРЪЗКА

Поглед и целувка за „Довиждане!“

Ако очите ви се срещнат, стеснително погледнете и се усмихнете. Има и друг начин: целунете го за довиждане или докоснете ръката му. Не се срамувайте. Ние не живеем в 18 век, когато подобни действия бяха осъдени от обществото. Една целувка може да бъде приятелска, мимолетна, а може да е знак, че искате по-сериозни отношения.

Купете му питие

Това изречение може да изглежда шокиращо, но помислете повече върху него. Такъв жест от гледна точка на етиката и добрите нрави е напълно приемлив. Ако забележите обекта на вашето обожание в ресторант или кафе на отсрещната маса, тогава помолете сервитьора да му донесе питие. Или го поканете да седне на вашата маса и го почерпете. Обяснете, че искате да се отпуснете и попитайте дали той има нужда от компания.

Измислете някоя интересна тема за разговор

Мъжете обичат умни жени и с този факт никой не може да спори. Но да говорим за квантова физика не е добра идея, особено ако искаме да се опознаем с някой. Интересувайте се от човека, който е обект на вашето желание, задайте му нормални въпроси, свързани с живота му. Хората по-бързо се сближават с тези, с които имат общи интереси, затова се опитайте да намерите вашите общи страсти и разговаряйте за тях.

Включете чувство за хумор

Чувството за хумор е един от компонентите на флирта. Това е и едно от онези много качества, които сближават хората един с друг. Мъжете обичат, когато приятелката им има чувство за хумор и умее да се забавлява. Трябва само да се шегувате умерено, за да не обидите събеседника си.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Съвети


Реклама

Не приемайте себе си твърде сериозно. Знайте кога да се присмеете на себе си.

Холи Бери

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама