Изчакайте мъжа, който ще направи всичко за вас


Изчакайте мъжа, който ще направи всичко за вас
Снимка: iStock/Guliver

Срещите и намирането на любовта се е превърнало в така абстрактна концепция, когато всъщност няма нужда да бъде толкова сложно.

Ние напълно сме прикрили пътя към обичта с модерните свалки, приложенията за запознанства, клишираните игри, с действането сякаш сме недосегаеми и преструването, че не ни пука, когато всъщност е точно обратното. Цялото това нещо е пълна глупост.

Когато модерните жени се опитват да намерят правилния мъж, ние сме бомбандирвани с правила и насоки, които се опитват да ни помогнат да разберем дали един човек наистина си пада по нас или не, което става много объркващо.

Всъщност няма нищо сложно. Ако един мъж е "прекалено зает", че дори не ви пише и не полага усилия да бъде с вас, спрете да анализирате и да се опитвате да оправдавате действията му или липсата на такива. Вие заслужавате нещо по-добро и то ви чака някъде там.

Ето защо е важно да изчакате този, който че направи необходимото, за да бъде вашето всичко.

1. Ако един мъж ви иска, нищо няма да го спре да ви го покаже

Няма нищо сложно в това да разберете дали един мъж има интерес към вас. Когато той е напълно хлътнал по вас, той постоянно ще ви го показва с действията си. Той ще ви се обажда, когато каже, че ще го стори. Ще продължава да ви кани на срещи. Той няма да спре да ви кара да се чувствате специална, когато разбере, че ви е спечелил. Той е зрял мъж, който преследва това, което иска и е готов да се бори за него.

2. Спрете да оправдавате очевидното

Жените имат склонност да измислят извинения за мъже, които не ги харесват толкова много, затова не попадайте и вие в този лош капан. Той не е "прекалено зает", той не е "неготов за нещо сериозно", той просто не ви иска по начина, по който вие го желаете. Направете си услуга и го изкарайте от живота си, за да направите място по-добър, който заслужава вашето внимание.

3. Заслужавате да се чувствате невероятно и желани

Вие приемате любовта, която мислите, че заслужавате, затова защо сте с някого, който не оценява колко сте фантастична? Искате всяка сутрин да се будите до мъж, който иска да прекара всеки ден от живота си с вас. Спрете да се задоволявате с трохички, когато заслужавате цялата торта.

4. Не си губете повече времето със задници и играчи

Да, може да звучи като страхотна идея да излизате със секси футболист, защото е хубаво да получавате внимание от някого, макар и да не е точно това, от което имате нужда. Спрете още сега. Ако искате дългосрочна връзка и да бъдете 100% оценявани, нямате нужда от поредния сваляч.

5. Вие сте напълно добре сама, докато се появи правилният мъж

Дори да не може да живеете без любов, има много други неща в живота ви, които си струват. И сред тях няма мъж, затова отделете време да се насладите на положението, в което сте в момента. Вие сте силна и независима жена, която може сама да се оправя, докато не намерите човека, заради когото си струва да се разделите със стария си живот и навици. 

6. Правилният мъж ще дойде в живота ви и ще остане, независимо от всичко

Дори да изглежда, че сте загубили всякаква надежда, трябва да таите малко в себе си, за да изчакате мъжа, който заслужава вашата любов. Когато той се появи, няма нужда да играете игрички или да криете недостатъците си, тъй като той ще ви обича и ще остане, независимо от всичко. Той ще приеме вашите тъмни ъгълчета, вашите странности и любовта, която сте внесли в живота му. Той не е само правилният мъж, но той също така е готов да стори каквото трябва, за да бъде всичко за вас. Чакайте за това.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съвети


Реклама

Когато прегърне един мъж, жената иска да почувства неговата слабост, а когато го целуне - неговата сила.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама