Как да помогнете на любимия човек да стане успешен мъж


Как да помогнете на любимия човек да стане успешен мъж
Снимка: iStock/Guliver

Всяка жена иска избраникът ѝ да бъде успешен и независим. Но докато някои искат той сам да работи върху това, други се опитват да мотивират любимите си мъже за нови постижения. Представяме ви няколко съвета за това как да направите от любимия човек успешен мъж:

Приемете го такъв, какъвто е

Да, оттам започваме. Не от факта, че: „Имаш такъв потенциал, но седиш и се занимаваш с глупости!“ Трябва да приемете любимия човек, какъвто е. Ако мъжът разбере, че го обичате такъв, какъвто е, и сте готови да му помогнете да се подобри, това е всичко, от което има нужда. Той няма да се откъсне от вас никъде и постоянно ще се надгражда. И заради самия него, и заради вас. Защото това, че го приемате и обичате е достатъчна мотивация за него.

Пълно доверие

Няма перфектни хора, но има такива, които се опитват да надграждат себе си. Ако скоростта на неговия напредък не става според вашите очаквания - успокойте се. Научете се да се доверявате на човека - той е достатъчно възрастен, така че самият той знае колко бързо може да се развие без пренапрежение. Запомнете, че без доверие не може да се гради здрава връзка.

Възхищение

Самите вие много добре знаете колко е трудно да нарушите обичайните стереотипи, да промените поведението си и да работите върху себе си. Затова си струва да оценяваме всяко постижение на любимия човек по пътя към израстването му. И се научете искрено да му се възхищавате. Знаете ли, че нищо не убива мотивацията толкова ефективно, колкото класическият метод на критиката: "Браво, но можеш и трябва да бъдеш по-добър." Критиката изобщо не е това, което мотивира човек да постигне целите си. Но възхищението и съпричастността могат само да го надъхат.

НИКОГА НЕ ПРАВЕТЕ ТЕЗИ НЕЩА СЛЕД РАЗДЯЛА

Одобрение

Дори един безкрайно самоуверен мъж е доволен, ако дамата му одобри неговия избор, действия и начин на живот. И ако говорим за нещо ново и трудно, то помнете, че мъжете се нуждаят от такова одобрение както имат нужда от въздух. Одобрението на любимата жена е още една мотивация мъжът да върви смело напред и да се опитва да израсне. Това е най-голямата помощ, което може да окажете на любимия мъж.

Бъдете търпеливи, той ще се промени и ще постигне целите си. Стига да бъдете до него и да го подкрепяте!

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Съвети


Реклама

Жената има само една възможност да бъде красива, но за да бъде привлекателна има сто хиляди възможности.

Монтескьо

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама