Към мъжете: 3 лесни начина да я подлудите в кревата


Към мъжете: 3 лесни начина да я подлудите в кревата
Снимка: Istock

Един от най-големите митове е, че само мъжете искат секс, а за жените е един вид семейно задължение. Е, с риск да ви изненадаме, то и дамите се възбуждат. Просто имат нужда да бъдат ухажвани и да се насладят на любовната игра. А тя може да бъде не по-малко вълнуваща от самия секс.

Вижте още: До всички мъже: Така трябва да се отнасяте с една жена

Днес ви представяме 3 неща, които влудяват жените в секса:

1. Зрителен контакт

Много жени се оплакват, че мъжете не ги гледат достатъчно в очите. Чувстват се глупаво, ако той затвори очи през целия секс или гледа само части от тялото им, което ги кара да се чувстват като парче месо, а не като произведение на изкуството. Контактът с очите може да бъде едно от най-горещите неща, което да правите по време на секс! Не се страхувайте!

2. Емоционален оргазъм

Сексът понякога може да предизвика дълбока, емоционална връзка и жените да изпитат емоционален оргазъм. Това означава по време на полов акт да се освободят от стрес, минали наранявания и емоционални рани и дори да се разплачат, да станат нетипично палави и всякакви други неочаквани състояния. Вие, мили мъже, не се плашете, а бъдете верен и щур партньор в това емоционално пътешествие.

Вижте още: 7 гениални съвета за онлайн срещи, които трябва да знаете

3. Останете отворени за повече

Много жени нямат представа, че страдат от мулти-оргазъм, защото повечето мъже са приключили точно когато на жената ѝ е станало хубаво. Останете свързани дори и да не сте еректирани, за да може да изследвате повече от женската еротична природа.

Някои мъже смятат, че се нуждаят от свръхтехнически трикове, за да бъдат страхотни любовници, и със сигурност това помага. Но повечето дами жадуват за вашето пълно отдаване - повече от всичко друго, за да разкрият тялото, ума и душата си широко пред вас.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съвети


Реклама

Всяка жена има право да бъде красива.

Елизабет Арден

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама