До всички мъже: Така трябва да се отнасяте с една жена


До всички мъже: Така трябва да се отнасяте с една жена
Снимка: iStock

На фона на протестите в страната, провокирани от ужасното деяние на Георги, който обезобрази 18-годишната си приятелка Дебора, се заговори и за това, че много мъже всъщност не знаят как да се държат с жените. Да, ние може да сме много разбиращи и търпеливи, но всичко си има граници. А "любовта" НЕ е оправдание за липсата на уважение, за проявата на болезнена ревност и агресия.

Ако не знаете как да се отнасяте правилно с партньорката си, не само ще я загубите, но и никога няма да успеете да изградите пълноценни романтични отношения.

Тези 12 неща трябва да знаят и правят всички мъже, ако искат да имат до себе си щастлива жена:

1. Бъдете честни с нея

Ако искате да знаете как да се отнасяте правилно с една жена - не можете да я лъжете, мамите, манипулирате или правите нещо, което включва нечестност. Основата на всяка пълноценна връзка е доверието. Ако я лъжете, как може да ви се довери и да разчита на вас?

2. Слушайте я

Много често слушаме някого, но в главите си сме някъде другаде. Не причинявайте това на половинката си. Не седете просто, кимайки на това, което ви казва. Жените са страхотни слушатели (очевидно не всички, но повечето от тях), така че не заслужава ли тя същия фокус и внимание от вас? Слушайте я, когато ви разказва истории, когато споделя за чувствата и мечтите си.

Вижте още: Сигурните знаци, че сте срещнали любов от минал живот

3. Доверете ѝ се

Помните ли какво казахме за доверието? Това е двупосочно. Жените могат да разберат кога партньорите им не им вярват. Без доверие няма как да имате успешна връзка. Трябва да спрете да преценявате всяко нейно действие. Когато е на телефона си 24/7, това не означава, че има някой друг. Когато е навън с приятели, това не означава, че прави нещо подозрително. Научете се да ѝ се доверявате – по същия начин, по който тя ви вярва.

4. Не крийте нищо от нея

Разбираемо е, че има определени неща, които искате да бъдат лични, и това е напълно нормално. Не бива обаче нарочно да криете важни неща от половинката си. Може би имате тъмно минало или тайна, за която знаете, че може да разруши връзката ви. Каквото и да е – добро или лошо – трябва да споделите важните неща.

Вижте още: 8 сигурни знака, че сте силна двойка

5. Показвайте признателността си ежедневно

Един от лошите навици на мъжете е склонността им към самодоволство. Ако искате да знаете как да се отнасяте правилно с една жена, самодоволството и пренебрежението не са опция. Всъщност тези неща могат да насърчат жената да излезе незабавно през вратата. В крайна сметка, защо бихте останали, когато вече не се чувствате обичани и ценени? Затова всеки ден показвайте на партньорката си, че държите на нея - правете го по вашия начин, няма нужда да спазвате клишета.

6. Открито общувайте с нея

Жените обичат да общуват, а мъжете просто не изпитват нужда, защото не са такъв тип хора. Не знаехте ли, че вашето избягване или страх от конфронтация я отблъсква? Дамите наистина се нуждаят от тази здравословна форма на комуникация в една връзка. Запомнете го!

7. Погрижете се за собствените си отговорности

Последното нещо, което искате, е тя да ви възмути един ден заради това как прави всичко за вас. Колкото и да ви обича, тя в крайна сметка ще се умори от тази отговорност и натиска на целия ви багаж. Трябва да сте достатъчно зрели, за да оправите собствените си глупости и не ги вкарвайте във връзката си. Може да мислите, че нейното търпение и разбиране са безгранични, но много грешите.

8. Обърнете внимание на нейното отношение

Нагласите на много жени са пряко свързани с това как се отнасяте с тях или как се чувстват. Ако забележите, че не е себе си, това може да е вследствие на нещо, което сте направили погрешно или нещо, което не сте направили. Ако се държи хладно с вас и не е много разговорлива, това също може да означава, че има тежък ден. Само вие можете да знаете със сигурност какво означава това, така че обърнете по-голямо внимание на партньорката си.

Вижте още: 6 причини доминиращите жени да са най-добрите съпруги

9. Отнасяйте се с уважение към всичко, което е свързано с нея

Уважавайте не само нея, но и всяка част от нейния живот. Ако все още не сте знаели това, уважението е предпоставка за любов. Не можете да обичате някого и да имате връзка с него без първо да го уважавате. В същия смисъл уважението е и начинът, по който се научавате да се доверявате на някого. Уважавайте нейните граници, чувствата ѝ, приятелите и семейството ѝ, всичко, което е важно за нея.

10. Подкрепяйте я

Най-добрият начин да накарате една жена да се чувства обичана е да подкрепите нейните мечти и стремежи в живота. Партньорството е наистина важно. В противен случай защо би искала да остане, ако продължавате да подценявате целите ѝ? Трябва да я подкрепяте по всякакъв начин, същото важи и за нея.

Вижте още: 3 безценни съвета от експерти, с които ще спасите връзката си

11. Бъдете интимен с нея

Интимността не е само секс. Ако мислите, че сексът е единственият начин да бъдете интимни, в крайна сметка ще я загубите. Трябва бъдете интимни с нея на емоционално и психическо ниво. Бъдете истински с нея, нахранете ума ѝ, подхранете душата ѝ, направете всичко необходимо, за да се свържете с нея.

12. Дръжте на думата си

Не е ли досадно, когато някой каже, че ще направи нещо, но не го прави? Мнозинството не харесват, когато не държите на думата си. Ако ще обещаете нещо, може и да го изпълните В противен случай, ако не можете да държите на думата си, на какво основание тя трябва да ви вярва? Спрете да ѝ давате фалшиви обещания. В крайна сметка действията винаги ще бъдат по-силни от думите.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Съвети


Реклама

Вчера е история, утре е загадка, а днешния ден е дар. И всеки нов ден крие нов дар.

"Кунг фу Панда"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама