Сигурните знаци, че сте срещнали любов от минал живот


Сигурните знаци, че сте срещнали любов от минал живот
Снимка: Istock

Тайните на прераждането отдавна вълнуват умовете на хората. Макар не всички да вярват в теориите за минали животи, усещането за дежавю е познато на всички и не може да бъде объркано с нищо друго. Има няколко сигурни знака, които издават, че половинката ви от настоящия живот може да е вашата любов от миналото.

1. Усещате уют още в началото

Знаете, че уютът и спокойствието в една връзка идват с времето. Но много двойки изпитват неописуем комфорт и топлина един до друг, а това може да се обясни с познанство от минал живот.

2. Губите представа за времето

Ако сте близо до половинката си, тогава всички времеви граници се изтриват. Времето не се усеща, изглежда е спряло или изчезнало изобщо. Това правилно показва, че сте с любимия от предишния живот.

5 черти в характера, които най-много привличат мъжете

3. Емоциите ви бушуват

Когато сте с любимия човек, имате странно чувство. Това е едновременно радост, спокойствие и вълнение. Все едно сте били обърнати отвътре и това усещане е много приятно и вълнуващо.

4. Странни спомени излизат на повърхността

Когато до вас е близък човек от минал живот, възникват спомени за събития, които сякаш вече са ви се случили. Това е усещането за дежавю. Струва ви се, че това, което сега правите с любимия човек, вече се е случило веднъж, но не можете да го запомните напълно и изчезва за няколко секунди. И между другото, такива спомени обикновено са взаимни и възникват и в двете страни едновременно.

6 трика, с които да подлудите желания мъж

5. Сякаш виждате мислите на половинката си

Вие знаете как да четете мислите на другия, можете да продължите фраза на половинката си, която не е имал време да завърши, но е искал да каже точно това. Или може би просто е помислил за това, а вие вече сте го казали. Това звучи ли ви познато?

6. Невидима връзка

Можете да почувствате любимия човек дори когато сте далеч от него. Усещате настроението му, чувствата и благосъстоянието му. Случва се така, че дори може да почувствате физическото заболяване, което партньорът ви има.

Може да не вярвате в минал живот, но усещането за неразбираема носталгия и дежавю  понякога присъства във всеки.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Отношения


Реклама

Зад всяка успешна жена... стои кош с мръсно пране.

Сали Форт

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама