Любовни уроци от "Сексът и градът"


Любовни уроци от "Сексът и градът"

Въпреки че сериалът "Сексът и градът" отдавна свърши, ние все още има какво да научим от него. С него сме се забавлявали, успели сме да погледнем самите себе си от друг ъгъл и нека сега съберем петте най-важни урока, които научихме от Кари, Саманта, Шарлот и Миранда.

УРОК 1: Изберете своя тип мъж

Когато Миранда започна да излиза със Стив Брейди, тя гледаше на техните отношения скептично, както обикновено. След време, когато връзката се задълбочи, започнаха проблеми, за това кой да плати сметките. Все пак двамата работеха в различни сфери – Стив беше барман, а Миранда адвокатка, която добре разполагаше с парите си. В крайна сметка тези различия доведоха до тяхната раздяла... Но, за да има Happy End, накрая те отново се събраха. Това обаче рядко се случва в реалния живот!

УРОК 2: Оставете го да ви преследва

Вярно е, че Кари дълго време преследваше Тузаря, но накрая той беше този, който дойде да я моли за прошка, когато тя заминаваше за Париж. Тогава Кари беше с друг мъж и реши да скъса от живота си страницата с нейния Mr. Big. Но той не се отказа! Поиска помощ от Саманта, Миранда и Шарлот, и в крайна сметка отиде чак до Париж, за да прибере своето момиче. Може би мъжете трябва малко да се поизмъчват, за да направят това, което искаме. Дори да мислим, че е късно...

УРОК 3: Не пренебрегвайте знаците, които ви показват, че вашата връзка е обречена

Когато романтичната и вечно вярваща в голямата любов Шарлот срещна д-р Трей Мак Дугъл, тя реши, че това е мъжът на живота й. Въпреки крещящите знаци, че тяхната връзка е обречена, сватбата се състоя. В последствие се намеси властната свекърва, а проблемите в леглото бяха сериозни. Шарлот трябваше да развали своята мечта и да се разведе с иначе умния, богат и симпатичен Трей.

УРОК 4: Позволете си да се влюбите

Мъжемелачката Саманта имаше едно правило в живота си – никога да не се влюбва. Тя си лягаше с един мъж само веднъж и продължаваше нататък. Когато срещна чаровния сервитьор Смит Джарет, нещата се промениха. Саманта играеше с него еротичните си фантазии, докато накрая го взе под крилото си и го превърна в "Абсолютното" парче. В началото не му даваше да държи ръката й, докато се разхождат по улицата, а в последствие му призна, че той означава за нея повече от всеки друг мъж, който е познавала. Може би колкото и да сме били наранявани, все пак трябва да даваме шанс на любовта.

УРОК 5: Научете се да бъдете сами

Кари винаги е била ЗА любовта, и в своята колонка, и в разговорите с приятелките си. След доста неуспешни връзки и разочароващи раздели, тя все пак намери сили да се чувства добре сама и да продължава да вярва в любовта. Според нея "Най-вълнуващата и отдадена връзка е тази, която имаме със самия себе си." И добави: "Ако пък намериш някой, който да обича теб, това е просто прекрасно." (П.С. Накрая тя успя да реализира мечтата си, омъжвайки се за Тузаря).

ТУК прочетете заблудите в "Сексът и градът"!

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Съвети


Реклама

Преминала съм през всичко разновидности на ада. Но никога не позволих това да ме сломи. Никога!

Тина Търнър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама