Не сте истинска двойка, докато не сте правили тези 17 вида секс


Не сте истинска двойка, докато не сте правили тези 17 вида секс
Снимка: iStock/Guliver

Всички знаем, че еднообразието убива страстта, затова  трябва смело да експериментирате в леглото. А за да може да се наречете двойка, трябва задължително да сте правили тези 17 вида секс:

1. Пиянски секс

В началото на връзката обикновено ви трябва известно количество алкохол, преди да се съблечете. Той премахва задръжките и прави процеса на изучаване на чуждото тяло по-малко смущаващ. Ако това ви помага да се чувствате по-освободени и уверени, направете го.

2. Махмурлийски секс

Независимо дали сте имали тежка вечер, защото още сте в началото на връзката, или защото сте празнували годишнина, махмурлийският секс е естествено продължение на пиянския секс. Събуждате се и се чувствате толкова зле, че единственото нещо, което ще ви накара да се почувствате по-добре (освен бекон с яйца или сандвич със сирене, разбира се) е един оргазъм.

3. Трезвен секс

Понеже няма как да сте непрекъснато пияни, на определен етап ще ви се наложи да правите секс трезви. Красотата на трезвения секс е в това, че усещанията ви са много по-изострени и реални, отколкото когато сте пили. Освен това е много по-запомнящ се, просто защото сте в състояние да го запомните и няма да имате бели петна в паметта.

4. Празничен секс

Когато обичате някого, неговото щастие е и ваше. Какъв по-добър начин да отбележите празника от това да подарите на любимия оргазъм? Лични поводи, успешно взети изпити или приключени сделки – сексът винаги е добре дошъл.

5. Секс за напомпване на егото

Всички ние имаме лоши дни, в които се чувстваме депресирани и тотално не-секси. Когато имате връзка, е добре да усетите дали партньорът ви има нужда от напомпване на егото и измъкване от дупката. Един от най-добрите начини за това е да му върнете усещането за щастие чрез секс.

6. Секс по задължение

Понякога правите секс просто защото изглежда, че трябва. Например когато сте на почивка и сте освободени от обичайните задължения, ви се струва, че трябва да правите повече секс от обикновено. Празници, рождени дни и годишнини също за повод за секс, най-вече защото ви изглежда нередно да не правите.

7. Секс с омраза

Без значение колко се обичате, ще има и моменти, в които се мразите. Ще се карате, ще се ненавиждате и дори само лицето на партньора ще ви изпълва с ярост. За щастие, има добър начин за използване на този гняв. Когато го канализирате в секс, той може да доведе до много страстни преживявания, включващи късане на дрехи, пляскане и интензивни оргазми.

8. Секс за сдобряване

Щом гневът избледнее и си припомните колко много се обичате, следващата стъпка е сексът за сдобряване. Казвате си мили думи, извинявате се за предишното си поведение и правите любов сладко, нежно и дълго.

9. Секс за него или нея

Няма да се чувствате възбудени всеки път, когато партньорът ви иска секс. Но все пак трябва да го направите, независимо по традиционния начин или по някой от алтернативните, дори да не сте в настроение. Защото ще има моменти, в които той ще направи същото за вас.

10. Сутрешен секс

Има сутрини, в които натискате бутона за отлагане на алармата и изполвате тези допълни 20 минути не за да си доспите, а за секс. Няма как да съжалявате за такъв старт на деня. Той ви изпълва с енергия и задоволство и ви кара да мислите един за друг чак до вечерта, когато ще го направите отново.

11. Секс при болест

Двойките обикновено боледуват заедно, защото поддържат близък контакт и обменят телесни секрети. Лежите заедно в леглото, кихате, кашляте и подсмърчате, но внезапно ви хрумва, че един оргазъм може да облекчи страданията ви. И няма да сгрешите. Сексът ще бъде потен и мръсен, но запомнящ се.

12. Рутинен секс

Всяка двойка рано или късно стига до рутина в секса. Но каквото и да е „нормално“ за вас и партньора ви, не трябва да бъде разочароващо. В крайна сметка, вече знаете кои пози и техники ви доставят най-голямо удоволствие. Така че ги използвайте, без да се страхувате от скуката.

13. Мръснишки секс

Ако се усещате затънали в рутина, винаги можете да разнообразите нещата. Четете статии, гледайте филми, бъдете отворени за нови идеи. Можете да започнете с нещо просто като пляскане или връзване на очите, или пък да минете на следващото ниво с анален секс или оргия. Експериментирайте.

14. Глупав секс

Смехът и оргазмът са едни от най-приятните неща и освобождават в мозъка хормоните на щастието. Когато се комбинират, ефектът е още по-силен. Двойките, които са заедно отдавна, знаят това и не се притесняват да включат шеги и смях в секса.

15. Носталгичен секс

Когато сте заедно от дълго време, сте натрупали значителен архив от общи спомени. Използвайте ги, за да съживите романтиката. Припомнете си кога и как сте били щастливи и се оставете страстта да ви завладее отново.

16. Секс на обществени места

Сексът на открито е в списъка с желания на повечето двойки. Не е толкова трудно да се осъществи, а тръпката и историята, която ще разказвате след това си струват. Трябват да уцелите само правилния момент и правилното място. В замяна на няколко минути дискомфорт, ще има с какво да се хвалите цял живот.

17. Бърз секс

Времето не трябва да е ограничаващ фактор в сексуалния ви живот. Ако искате трайна връзка, трябва да намирате време за секс, независимо колко сте заети. Един от начините е да се усъвършенствате в бързия секс. Така винаги можете да открадвате няколко минути за него, без да се чувствате сексуално неудовлетворени. Дори няма нужда да се събличате, за да го направите.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Съвети


Реклама

Никога не прави една и съща грешка два пъти, освен ако не ти се плаща за това.

Мей Уест

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама