Не ви върви в любовта? Ето защо сами проваляте връзките си


Не ви върви в любовта? Ето защо сами проваляте връзките си
Снимка: iStock

Намирането на сродна душа не е лесна задача. И след поредния провал си задавате въпроса: "Какво не е наред?". С надеждата, че този път ще бъде различно, продължавате да се срещате с различни мъже отново и отново. Но ако сте уморени от неуспехи, препоръчваме ви да обърнете внимание на тези 5 недостатъка, които са в основата на всяка провалена връзка. В крайна сметка мъжете също са уморени от разочарования.

1. Мъжете не обичат меркантилни жени

"Имам богат татко, който се грижи изключително за моите нужди. Ако не можеш да плащаш за желанията ми, ще намеря някой, който може." Ако се държите така с партньора си, нищо чудно, че връзката ви не може да издържи дълго време. Мъжете не харесват жената до тях да сравнява любовните си отношения със семейните и още по-малко – да иска мъж, който ще замени баща ѝ финансово.

2. Арогантното отношение към другите е враг на жената

Дори и лесно да можете да откриете най-лошите черти у хората, не го демонстрирайте. Силният пол не обича арогантна критика и сравнение. Бъдете учтиви и услужливи.

ЗНАЦИ, ЧЕ МЪЖЪТ ВИ ВЕЧЕ НЕ ВИ ОБИЧА

3. Емоционалните жени плашат силния пол

Мъжете казват, че е трудно да се справят с този тип дами и често емоционалните им изблици преливат в агресия. Липсата на контрол върху емоционалните огнища депресира мъжете и ги кара да напуснат жените си. Затова бъдете по-спокойна и създавайте хармонични отношения.

4. Никой не обича егоистични жени

Някои жени изпитват затруднения, когато е необходимо да влязат в положението на друг човек, дори и това да бъде любимия мъж. Те не виждат отвъд носа си и дори не правят опити да разберат своите близки. Когато погледът ви е насочен само към вашето собствено Аз, със сигурност няма да можете да спечелите мъжкото внимание.

5. Мъжете не могат да ви се доверят, защото вие не им се доверявате.

Тук става въпрос за вашите лични качества. Ако страдате от ревност и се стремите да контролирате партньора си, не очаквайте партньорът ви да ви се довери. Тези ваши качества говорят за истинското ви Аз и ако постоянно сте подозрителни, то вие сами криете нещо.

Замислете се върху тези 5 неща, които провалят връзките. Може да ги промените и да създадете хармонични и щастливи отношения.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Съвети


Реклама

Лошата новина е, че времето лети. А добрата новина е, че ти си пилотът.

Майкъл Алтшулер

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама