Няколко признака, че вашата "почти" връзка никога няма да се превърне в сериозна връзка


Няколко признака, че вашата "почти" връзка никога няма да се превърне в сериозна връзка
Снимка: iStock/Guliver

Когато се озовете в „почти“ връзка и не се чувствате достатъчно сигурни, единственото, което искате да се случи, е да намерите начин да я превърнете в истинска връзка. Затова естествено продължавате да търсите знаци, които да ви потвърдят, че вашите надежди и мечти не са напразни. Но за съжаление понякога не се случва така. Ако видите тези няколко знака, знайте, че връзката ви никога няма да се превърне в истинска, колкото и да ви се иска.

Вие сте заедно само когато той иска

Един от признаците, че връзката ви няма да стане сериозна, е фактът, че продължавате да се виждате с вашето „почти“ гадже само когато е удобно за него. Той ви се обажда, когато има време за вас и всеки път вие бягате при него. Но всеки път, когато искате да го видите, той не приема вашата покана. Това не е реална връзка.

Той не проявява интерес към живота ви

Ако вашето „почти“ гадже не проявява интерес към вас като към личност или към живота ви, не искам да го казвам, но е вероятно той да ви вижда само като сексуален обект и нищо повече. Този човек никога не ви пита как е минал денят ви или дали се нуждаете от помощ, когато имате проблеми. Не се интересува от живота ви и не знае нищо за вас, нито полага усилия, за да ви опознае по-добре. Това са ясни признаци, че той не планира да има сериозни отношения с вас.

Вие не сте негов приоритет

Друг признак, че почти връзката ви никога няма да се превърне в истинска, е фактът, че той никога не ви приема като приоритет. Всичко е по-важно от вас за този човек. Никога не е отменял плановете си, за да бъде с вас, дори когато се нуждаете от присъствието му, но очаква и вие да направите същото. Повече от очевидно е, че този човек ви поставя на дъното на своя списък с приоритети и че не планира да го промени.

Той не иска да се запознае със семейството ви

Ако дълго време сте с този човек, но той никога не се е срещал с вашите приятели или семейство и дори не се е опитвал да ви запознае с хората, близки до него- това е лош знак. Всеки път, когато се опитвате да го запознаете с приятелите си, той има някакво извинение. Дори когато двамата се сблъскате с някой, когото познава, той винаги ви представя само като приятелка. Ако това е така, трябва да ви е повече от ясно, че няма вероятност отношенията ви да се превърнат в истинска връзка.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Съвети


Реклама

Не е чудо да имаш сто приятеля. Чудо е да имаш един, който да е на твоя страна, когато стотици са против теб.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама