Правете тези 6 неща, за да бъдат жените ви щастливи


Правете тези 6 неща, за да бъдат жените ви щастливи
Снимка: iStock

Имайки предвид колко разсеяни са мъжете и как цял живот ги мъчи въпросът: "Какво искат жените?", днес предоставяме кратък списък на жестовете, които представителите на силния пол трябва да правят към половинките си, за да им напомнят защо са избрали именно тях.

Вижте още: 3 прекрасни неща, които ще ви се случат след развода

1. Цветя без повод

На пръв поглед банално, но истина е, че няма жена, която не би се разтопила, ако получи изненадващо букет цветя без повод. Това ще ѝ покаже колко важна е за вас всеки ден. А е толкова лесно, продават ги във всяка голяма хранителна верига.

2. Жените се влюбват в мъже, които имат отношение към дома

Независимо дали живеете заедно, или не, вземете един лист хартия и направете кратък списък с 3-4 неща, които смятате, че трябва да се подобрят в дома ѝ. Това може да са супер прости неща, като да смените бравата и мигащата лампа в кухнята, но вашата ангажираност към дома ѝ ще ви издигне на хиляди метри височина в очите ѝ. 

3. Изпълнете списъка

В рамките на една седмица изпълнете поне едно нещо от списъка, така ще ѝ покажете, че сте човек, който си държи на думата.

Вижте още: 16 сигурни знака, че той все още е влюбен във вас, макар да не го показва

4. Говорете с нея за страховете ѝ

За вас може да е ужасно смешно, че е в депресия, защото е качила 2 килограма или, че е развила фобия към места с повече хора, но за нея това наистина са проблеми. Просто и покажете, че сте загрижен и ѝ помогнете да намери изход от ситуацията. Така тя ще разбере колко ценно е партньорството. Че е луда и това са глупости, го е чувала от предишните си партньори, така че това е добра идея как да сте оригинален.

5. Напишете ѝ любовно послание

Отличен начин да засвидетелствате любовта си дори ако сте от по-стиснатите мъже е просто да напишете на един лист "обичам те" или да ѝ нарисувате сърце и да го пуснете в чантата ѝ. Това е гаранция, че през целия ден усмивката няма да слезе от лицето ѝ, а вие няма да излезете от мислите ѝ.

6. Опознайте интересите ѝ

Най-краткият път да стигнете до сърцето на една жена е като опознаете интересите ѝ и поне веднъж се включите в нейно хоби. Това ще ви сближи много силно.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Съвети


Реклама

Елегантността е единствената красота, която никога не избледнява.

Одри Хепбърн

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама