Защо връзките са най-трудни за хората, които много премислят


Защо връзките са най-трудни за хората, които много премислят
Снимка: iStock

Връзките генерално са трудни. Добавете безпокойство и твърде много мисли, моменти на съмнение и объркване. Създадени проблеми, които всъщност не са проблеми. Премислянето е това, което потенциално разваля отношенията. Но хората, които изпитват тревожност, трудно могат да се справят. Те просто се надяват да срещнат някой, който да се опита да разбере и да може да преодолее този техен недостатък, който се отразява на любовния им живот. Защото те:

Осъзнават, че умът им си играе с тях

Разберете, че те обръщат наистина голямо внимание на всичко, което казвате. Забелязват всеки поглед, всеки жест. Не пропускат малките детайли, които всъщност може да не значат нищо. Но те ги анализират и мислят твърде много за тях, създавайки проблеми в ума си.

Имат нужда от потвърждение

Независимо дали нещо се е случило, или не, просто им кажете, че нещата са наред. Че все още ви е грижа. Че все още сте до тях. Може да ви звучи глупаво, но хората с тревожност оценяват това. Дори липсата на отговор на въпрос, който може да не смятате, че има нужда от отговор, ще провокира съмнение в някого с безпокойство. Това ще го накара да си помисли, че е направил нещо нередно.

Вижте още: Как да накарате един мъж да ви преследва

Имат нужда от партньор, който винаги е сигурен

Хората с тревожност са много нерешителни дори за дребни неща. Те ще поискат вашето мнение, ще ви попитат какво мислите и какво би ви направило щастливи. Не че не знаят как да стоят на краката си, но в миналото много пъти са се сблъсквали с хора, които са ги карали да не са сигурни в себе си. Разберете, че не е тяхна вината, просто така са устроени.

Трябва да бъдат разбрани

Когато отговорят с една дума, вероятно нещо не е наред. Когато използват думата "добре", вероятно не са. Когато гледат постоянно в телефона си, чакат отговор. Когато шофират твърде бързо, това е защото се притесняват да не закъснеят. Когато си играят с ръцете си по време на парти, се опитват да бъдат спокойни, но наистина са нервни. Всеки човек с тревожност има своите малки навици. Неща, които може дори да не забележат, че правят. Научете ги. Научете всеки недостатък. Научете се да ги обичате и обичайте нещата в тях, за които се борят.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Съвети


Реклама

Не приемайте себе си твърде сериозно. Знайте кога да се присмеете на себе си.

Холи Бери

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама