6 знака, че имате наистина добри приятелки


6 знака, че имате наистина добри приятелки
Снимка: iStock/Guliver

Намирането на истински добри приятели е предизвикателство за хората. И не защото невероятните и добри хора са рядкост, а защото голяма част се страхуват да бъдат себе си. Когато намерите онзи човек, който приема вашите странности, недостатъци и сърце, трябва да го задържите до себе си. Как да разберем, когато открием това? Ето 6 сигурни знака, че имате страхотен приятел в обкръжението си!

1. Не ви се връзват на глупостите

Всеки може да си затвори очите за реалността и да ви каже, че правите правилния избор или че трябва да пробвате, просто защото не му се влиза в спорове. Истинските приятели обаче ви казват, че сте пълен идиот, че заслужавате нещо по-добро от бившия си или че онези безбожни скъпи обувки не си заслужават.

2. Обичат вашите недостатъци

За истинските приятелки не е нужно да сте перфектни. Те няма да забележат, ако сте забравили да се боядисате и белите коси се показват, ако сте качили няколко килограма или ако не сте млъкнали през последния един час.

3. Бутат ви нагоре, когато не ви достига хъс

Тези хора са наясно с вашите борби, вашите триумфи и вашите цели. Те са първите, които ще кажат „Стягай се и го направи, за бога” и наистина го имат предвид! Те ви развеселят, докато мрънкате и ви хващат, когато падате.

АКО ИМАТЕ ПРИЯТЕЛКА ОТ 10 ГОДИНИ, СТЕ ИСТИНСКА КЪСМЕТЛИЙКА

4. Те ви показват своята мрачна страна

Независимо дали става дума за (без)паметно напиване или пеене с цяло гърло на Селин Дион. Приятелките ви се чувстват достатъчно комфортно във вашата компания, за да ви покажат всяка страна от своя характер.

5. Те ви се доверяват

Всеки има демони, тайни и изпитва срам. Но истинските приятелки знаят, че нищо не се усеща по-добре от това да изплачеш очите си, споделяйки всяка мрачна подробност, да изпиете бутилка вино и да си поръчате пица.

6. Знаят, че времето и разстоянието не са пречка

Да си възрастен означава да осъзнаеш, че никога нямаш достатъчно време за нищо в този живот. Часовете се изплъзват в дни и докато се обърнете са минали седмици. Но това няма значение, защото знаете, че един телефонен или видео разговор понякога струва повече от кюлче злато!

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Семейство


Реклама

Мъжете може да са открили огъня, но жените са открили как да си играят с него.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама