Дневникът на един (татко) звероукротител

  • Дневникът на един (татко) звероукротител
    Дата: Снимки: Софтпрес
Дата: 28.11.2018 Снимки: Софтпрес
Iwoman.bg

Имало едно време... Така започват приказките. В "живия живот" обаче историите започват с автобусен билет и неизяснени планове за бъдещето. Или пък - с няколко разказа, публикувани в сайта MamaNinja.bg, и хиляди родители, припознали се в историята на симпатичното семейство с три деца и много забавни житейски истории.

Калоян Явашев е неоспорим шоумен – не само е татко на пълен работен ден, но се занимава и с дресировка на папагали. Създава феерични и красиви шоу програми, с които достига дори до финала на риалити предаването "Турция търси талант". Публикациите за него и семейството му се следят и харесват от стотици хиляди потребители, а всяка негова история е вдъхновена (и изстрадана) от деликатното изкуство да си родител.

В "Дневникът на един (татко) звероукротител" за пръв път Калоян дръпва завесата и разкрива битието си в пълния му блясък - не само с историите за семейството си, но и с житейските си перипетии от времето, преди да се кротне и задоми. Разказите са илюстрирани от художничката Неда Малчева.

"Освен остроумните и забавни истории (ще ви оставят без дъх от смях!), в които ще се припознае всеки родител, в книгата намират място и много по-сериозни теми - за работата в чужбина, за тежките изпитания и за трудните житейски избори, пред които много млади хора са изправени и днес", разказва главният редактор на Софтпрес Димитър Риков.

Качете се на въртележката и се оставете Калоян да ви отведе от България през Испания до слънчевата Малта, веселия Кипър, горещото Мексико, прашния Египет, лудата Куба и други интересни места, за да научите как се става дресьор на папагали, а впоследствие и татко на три невероятни деца.

 

 

Instagram

Етикети:

Общо коментари | 0  Напиши коментар
Твоят коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.