Когато талантът срещне спорта

  • Когато талантът срещне спорта
    Дата: Снимки: Milan Academy Junior Camp - Bulgaria
Дата: 21.05.2018 Снимки: Milan Academy Junior Camp - Bulgaria
Iwoman.bg

Запознаваме те с един нов-стар проект - Milan Academy Junior Camp. Знаеш ли, че в България се организират подобни тренировъчни лагери от 2011г. насам?

2011

2015

2016

*Този камп е най-големият, организиран до момента от Milan Academy Junior Camp в България и по света с общ брой от 242 участващи деца

2017

 

ИДЕЯТА:

Идеята на Milan Academy Junior Camp е младите футболни таланти от цялата страна да прекарат по една седмица в лагерите и да тренират под ръководството на италиански треньори част от академията на Milan. В края на периода, специалистите правят селекция и избират най-талантливите деца, които заминават за Милано, за участие във финалния турнир на Milan Camp Day заедно със свои връстници от цял свят, което сигурно е незабравимо преживяване.

НАЧИНЪТ:

Тази година сблъсъкът между децата и футболния гранд AC Milan ще е на две локации: в Несебър и в Трявна. Можеш да се запишеш на съответните форми за регистрация.

РЕЗУЛТАТЪТ:

Усмивки по лицата на децата:

Ние няма да ритаме, но ще сме там със сигурност, защото такива идеи ни вдъхновяват и ни карат да мислим отвъд сивото ежедневие.

* Milan Academy Junior Camp - Bulgaria е част от международната програма на AC Milan за развитието на деца таланти на възраст от 5 до 17 години.

Можеш да ги следиш изкъсо на сайта им или на страницата им във Facebook.

Етикети:

Общо коментари | 0  Напиши коментар
Твоят коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.