Организират първото българско бебеносещо изложение

  • Организират първото българско бебеносещо изложение
    Дата: Снимки: iStock/Guliver
Дата: 15.08.2018 Снимки: iStock/Guliver
Iwoman.bg

На 26 септември 2018г. от 10:00 часа ще се даде старт на първото по рода си в България бебеносещо изложение Slingo Fest.

То ще се проведе в Сохо София, а целта на събитието е да създаде връзка между родители, консултанти и компании по тема бебеносене.

Под формата на изложение, на над 250 квадратни метра площ ще се съберат търсещи и предлагащи ергономични носилки, за да се информират повече хора относно бебеносенето, неговата идея, разнообразие и функционалност.

На SlingoFest младите родители ще имат възможност да се запознаят с предимствата на различните марки носилки директно от производителите или от техен официален представител.

По време на събитието ще има и много лекции, уъркшопи и консултации, които ще са на разположение на участници през целия ден и ще дадат по-задълбочена информация на бъдещите и настоящи родители за грижа на детето.

Очаква се силно международно участие както на изложбените щандове, така и в лекционната зала, сред които представители ще има германската школа ClauWi.

Българската Слинготека също ще се включи в лекционния панел с повече информация за бебеносенето, а Хедра ще помогне на всички мами и татковци с полезна информация и практически съвети за кърменето. Организаторите са подготвили и специални танци всички мами и техните бебета дошли в деня.

Организатори на събитието са професионални консултанти по ергономично носене на бебета, български и международни производители на сертифицирани ергономични носилки и собственици на библиотеки за слингове и ергономични раници, които са обединени около желанието да предоставят повече информация за бебеносенето.

Instagram

Етикети:

Общо коментари | 0  Напиши коментар
Твоят коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.