Зимна Игралница за деца в Пампорово


Зимна Игралница за деца в Пампорово
Снимка: Зимна Игралница

"Зимна Игралница" е уютно пространство за деца и родители за игра и творчески занимания. Детският център е възможност за вас родители, любители на зимните спортове, да оставите децата си при грижовни, любящи и интересни хора, където децата да се забавляват, докато и вие го правите. Или да споделите време с вашите деца и приятели в игри, общуване и смях.

"Зимната Игралница" се намира в детския кът в сградата на Туристически център Пампорово. Специално обзаведените зали за деца предлагат възможности за творчески дейности, рисуване, настолни игри, танци, йога. Пространството е подредено така, че децата имат възможност за тихи и активни игри. Имат площадка за игра и на открито.

"Зимна Игралница" са екип от професионалисти в работата с хора на открито и закрито - работят с деца, младежи и хора на различни възрасти. Споделят любовта си към природата, страстта си към ученето и стремежа към развитие на отговорно общество. Следват принципите на ученето чрез преживяване, естественото детско развитие и насърчават творческата изява. Играта е основен инструмент в процеса на учене и в забавление.

Игрите и заниманията са на различни теми, които запознават с природата и с нас самите, като развиват уменията за общуване помежду ни. Разработени и адаптирани са, за да са подходящи за различни възрасти, както и за смесени групи.

Естество на заниманията в "Зимна Игралница": Всяко дете ще бъде съпроводено в неговия естествен поток и избор на игра. То ще има възможност да участва или не във водените занимания според нуждите и желанията си. В пространството на "Зимна Игралница" се срещат възможности за най-разнообразни игри:

- сензорни - игра с глина, рязане, лепене, рисуване с различни техники - с моливи, четки,

пръсти, гъбички, пипети;

- опознавателни - четене на книжки, подреждане на пъзели, memory game;

- творчески - творчество на различни теми с различни материали;

- ритмични - музика, танци, ритъм, пеене, броилки;

- движенчески - подвижни игри, йога за деца;

- ролеви игри - игри с кукли, фигурки, театър;

- игри за развиване на социални умения - всякакви групови детски игри;

- свободни неасистирани игри - в които детето/ децата сами си измислят игра;

- игри на открито.

 

Повече информация за "Зимна Игралница" може да научите ТУК!

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Семейство


Реклама

Облечени от глава до пети в любов. И това е единствената марка, която никога не излиза от мода.

"Сексът и градът"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама