3 богати деца, които сами са спечелили парите си (СНИМКИ)


3 богати деца, които сами са спечелили парите си (СНИМКИ)
Снимка: Getty Images

Има някои деца по света, които са направили милионите си, преди дори да получат шофьорска книжка или да завършат училище. Те са станали богати, като са избрали никога да не се отказват. С щипка желание и късмет – и, разбира се, с малко помощ от родителите си – те са успели. Представяме ви 3 богати момичета, които са спечелили парите си сами.

Настя

Анастасия Радзинская, която е известна още като Настя в интернет, е YouTube звезда. Тя е родена в Русия и е диагностицирана с детска церебрална парализа. По това време лекарите се притеснявали, че тя може никога да не проговори. През 2015 г. нейните родители решават да изпробват късмета си, продавайки компаниите си само за да създадат и инвестират в канала Like Nastya. Започвайки със заснемането на разопаковане на играчки, Настя вече има много различно съдържание с над 110 милиона абонати в YouTube. Всъщност тя е спечелила впечатляващите 18,5 милиона долара през 2020.

Алина Морз

Алина започнала да прави бонбони без захар, когато била само на 9, просто защото баща ѝ ѝ казал, че не трябва да яде бонбони, защото ще развали зъбите си. Така тя започнала да учи и експериментира с рецепти за бонбони без захар, като гледала видеоклипове в YouTube. Когато била на 13 години, стартирала своята компания Zolli Candy направо от домашната си кухня и през 2018 г. спечелила 6 милиона долара! Сега тя е на 18 години, успешен предприемач, а компанията ѝ предлага различни лакомства без захар, сред които близалки без захар, наречени Zollipops, твърди бонбони, наречени Zolli Drops, и сладкиши, наречени Zaffi Taffy.

Вижте още: 12 звезди, които са станали известни по случайност

Исабела Барет

Започвайки кариерата си в риалитито Toddlers & Tiaras на TLC, тя става милионер, когато е едва на 6 години. Сега тя е тийнейджърка и притежава 5 марки. Барет също облича много от най-известните тийнейджъри. Преди време тя сподели, че се мотивира, когато вижда други тийнейджъри и деца, които правят дори по-големи неща от нея.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Кариера


Реклама

Много хора се страхуват да кажат какво искат.Точно затова и никога не го получават!

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама