5 техники за програмиране на богатство


5 техники за програмиране на богатство
Снимка: iStock/Guliver

Искате да сте финансово независими и да имате добри доходи, но все нещо ви пречи? Хубавата новина е, че богатство може да бъде програмирано за всеки човек. Това обаче изисква ясна стратегия и действия всеки ден.

Предлагаме ви 5 основни техники на програмиране от Наталия Кобилкина:

1. Ясно намерение

Отговори на въпросите: Какво искам и защо го искам? Кое е това, което наистина ме мотивира да постигна целта си? Ако ти нямаш ясна вътрешна мотивация - нищо няма да се получи.

2. Отказване от нещо

За да получиш нещо, ти трябва да се откажеш от нещо. Например, за да напиша моята първа книга, аз се отказах да прекарвам време пред телевизора или с приятели, които само ми дърпаха от енергията и избрах да пиша книга всеки ден. Трябва да пуснеш нещо - за да получиш нещо друго.

3. Смелост и риск

Богатите хора са смели хора, те постоянно поемат рискове и вярват в себе си. Помисли - къде би могъл на направиш премерен риск, а не го правиш. И пробвай да рискуваш поне нещо малко.

4. Умение да казваш "да" и "не"

Богатите хора умеят да казват "да" на нещата, които искат и “не” на нешата, от които нямат истинска нужда. Помили дали използваш думите "да" и "не" наистина коректно спрямо твоите усещания

5. Действия и постоянство

Богатите успешни хора имат тези качества и действат постоянно, всеки ден, стъпка по стъпка към своя успех. Виж къде точно не ти стига постоянство и къде не правиш нещата до край? Направи ги!

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Кариера


Реклама

Най-лошият махмурлук е този на душата. Мешаш различни чувства в големи дози и накрая повръщаш апатия.

Луис Карол

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама